سه شنبه , 17 مهر 1403 - 7:00 بعد از ظهر

گوشت آهو

گوشت آهو

ونیسون در ابتدا به معنای گوشت حیوان شکار بود اما اکنون در درجه اول به گوشت گوزن یا آهو (یا گیاه سم در آفریقای جنوبی) اشاره دارد.  تا زمانی که قابل مصرف باشد ، از جمله اندام های داخلی ان . گوشت آهو و یا گوزن ، تقریباً مانند گوشت گاو یا گوشت خوک ، در برش های خاصی از جمله کباب ، گچ و دنده ها دسته بندی می شود.

آیا گوشت آهو و یا گوزن برای شما سالم است؟

ونیسون 50٪ چربی کمتری نسبت به گوشت گاو دارد و آن را به یک جایگزین سالم برای گوشت قرمز تبدیل می کند. و همین طور که کم چربی می باشد ، پروتئین زیادی نیز دارد  به همین دلیل خوردن گوشت آهو (گوزن ) برای هر کسی که سعی در ایجاد عضله دارد بسیار مناسب است. گیاه گوشت آهو همچنین برای کسانی که رژیم های محدود دارند بسیار مناسب است .

گوشت آهو را چه می نامند؟

گوشت گوزن
گوشت گوزن ، (از لاتین venatus ، “برای شکار”) ، گوشت از هر نوع گوزن. در اصل ، این اصطلاح به هر نوع گام خوراکی گفته می شود .

بهترین روش پخت گوشت گوزن چیست؟

روش خوشمزه دیگر برای تهیه گوشت گوساله استفاده از ماهیتابه است. برای این وعده غذای دلپذیر ، استیک های گوزن را به قطعات کوچکتر برش داده ، از هر دو طرف در یک تابه درز زده و سپس برداشته اند. در همان تابه ، کمی روغن زیتون و شراب قرمز برای تفت دادن برخی از قارچ های دکمه ای و پیاز استفاده شد. چگونه گوشت گوزن را نرم می کنید؟
گوزن ها را برای مدت زمان طولانی با حرارت کم تفت دهید. پخت آهسته به شما امکان می دهد رطوبت اضافه کنید تا گوشت نرم شود. زمان پخت و پز برای پخت آرام به حدود 20 تا 25 دقیقه در هر پوند نیاز دارد.

گوشت آهو و یا گوزن در نظر شکارچیان بهترین شکار و بهترین طعم بین باقی طعم ها را دارد . گوشت آهو حتما باید شسته شود ،گوشت گوزن ناقل باکتری های بیماری زا است و بنابراین اقدامات احتیاطی برای جلوگیری از آلودگی متقاطع لازم است. “خواه به خون یا روی دست خود وارد شوید یا لباس خود ، حتماً پس از دست زدن به لاشه یا گوشت کاملاً آن ( لباس و دستتان ) را در آب و صابون بشویید.

گوشت گوساله ( آهو ) چه طعمی دارد ؟

هنگامی که مردم طعم و بافت گوساله را توصیف می کنند ، اغلب از کلماتی مانند غنی یا خاکی استفاده می کنند. این یک گوشت با مزه خوب است که غالباً حاوی نشانه هایی از بلوط ، مریم گلی و گیاهانی است که گوزن یا آهو در طول زندگی از آن لذت می برد. همچنین در مقایسه با گوشت گاو ، آبدار و شادابی کمتری برایش در نظر گرفته می شود ، در عین حال نرم و سفت تر نیز است .

چه ادویه ای برای گوشت گوزن خوب است؟

خلیج ، توت ارس ، رزماری ، مریم گلی ، مرزه و مرجان شیرین همه با گوشت گوزن و همچنین بسیاری از گوشت های حیوانات وحشی دیگر جفت می شوند .

قبل از پخت و پز ، استیک های گوساله خود را یک شب در دوغ خیس کنید. این به بیرون کشیدن خون از گوشت کمک می کند و مقداری از آن طعم گامی را از بین می برد. شما می توانید دوغ شیر را به سادگی با افزودن سرکه به شیر معمولی از کارتن تهیه کنید. به همین سادگی .

برای خیساندن گوشت آهو قبل از پخت غذا چه چیزی بهتر است؟

رایج ترین مایعات خیساندن ،

  1. دوغ ،
  2. آب شور ،
  3. شیر سفید ،
  4. سرکه ، آبلیمو
  5. و آب آهک است.

در حالی که برخی از شکارچیان با برخی روش های خیساندن قسم می خورند که طعم اصلی را از بین می برند و یا گوشت را پس از فرآوری خونریزی می کنند .

آیا می توانید گوشت گوزن را بلافاصله بعد از کشتن آن بخورید؟

خوردن گوشت گوزن تازه توصیه نمی شود. قبل از خوردن یا پردازش آن تا 4- درجه منجمدش کنید تا به از بین بردن انگلها یا کرم های نواری کمک کند.

آیا گوشت گوزن طعم بازی دارد؟

چه عواملی باعث ایجاد طعم وحشی یا بازی در گوشت گوزن می شوند؟ ونیسون به گوشت حیوانات شاخدار مانند گوزن ، گوزن ، گوزن و پستانک گفته می شود. … عطر و طعم “بازی” در چربی بیشتر دیده می شود. از بین بردن چربی ، بافت همبند ، پوست نقره ای ، استخوان و مو در هنگام پردازش ، طعم “بازی” را کاهش می دهد.

بهترین مزه گوشت چیست؟

مرغ یکی از غذاهای مورد علاقه غذاخوری است ، چه کبابی باشد ، چه سرخ شده و چه به صورت شکار. گوشت گاو یکی دیگر از گوشت های محبوب و همه کاره است که می توان آن را در انواع غذاها ، از همبرگر گرفته تا دنده های کبابی استفاده کرد. ونیسون پروتئین مورد علاقه شکارچیان و علاقه مندان به بازی است. از دیگر گوشت های خوب موجود در این لیست می توان به بوقلمون ، بره و گوشت خوک اشاره کرد.

آیا باید گوشت گوزن را در آب یخ خیس کنید؟

نه ، قطعاً نمی خواهید آن را در آب خیس کنید – کاری که می خواهید انجام دهید این است که بگذارید داخل کولر روی یخ و در شاخه تخلیه باز باشد و انتهای دیگر آن به مدت یک هفته جمع شود. آن را روی یخ نگه دارید ، اما خشک نگه دارید .

گوشت آهو را چه مدت بعد از شکار بخوریم ؟

حیوان به سرعت “خونریزی نمی کند ، اگر برای بازیابی گوزن خیلی صبر کنید ، خون خراب شده و گوشت را خراب می کند. قانون قدیمی شکارچیان این است که قبل از خوردنش هشت تا 12 ساعت صبر کنید .

چه بیماری هایی را می توانید از گوشت گوزن دریافت کنید؟

بیماری های مرتبط با گوزن شامل تب Q ، کلامیدیوز ، لپتوسپیروز ، کمپیلوباکتریوز ، سالمونلوز ، کریپتوسپوریدیوز و ژیاردیازیس است.

آیا گوشت گوزن باید کاملاً پخته شود؟

برش های مناقص گوشت آهو باید با استفاده از روش های سریع پخت و پز به سطح نادر یا متوسط نادر لطافت (دمای داخلی 120 درجه تا 135 درجه فارنهایت) تهیه شود. اگر این طور تهیه نشود ، نسبتاً با رطوبت زیادی پخته  شود و باعث خشک شدن و سفت شدن گوشت می شود.

آیا خوردن گوشت آهو و یا گوزن بی خطر است ؟

به طور قریب به اتفاق ، مجموعه شواهد نشان می دهد که ، بله ، گوشت آهو برای خوردن بی خطر است. اما CDC همچنان به شكارچياني كه در مناطق آلوده به CWD آهو يا گوزن برداشت مي كنند توصيه مي كند حيوانات خود را آزمايش كنند ، حتي اگر علائم بيماري را نشان نمي دهند.

چرا گوشت گوزن اینقدر قرمز است؟

همه اینها به درجه حرارت خارج از زمان شلیک گوزن و زمان پوست گیری آن و زمان ذخیره شدن آن قبل از فرآوری ، همراه با محل شلیک گوزن بستگی دارد. اگر آن را به پاهای جلو یا عقب شلیک کنید ، در نهایت قرار است در گوشت در منطقه ای که گلوله شده است ، خون پیدا کنید.

اگر گوشت گوزن بد بخورید چه اتفاقی می افتد؟

عفونت های گوشت اهو و یا گوزن می تواند مثل جنون گاوی که به انسان سرایت می کند نیز در این مورد به انسان سرایت کند تاکنون خطری برای مردم ایجاد نکرده است ، اما یک مطالعه جدید در کانادا در آزمایش های بیشتری که نشان داده است نگرانی را برانگیخته می کند .

آیا گوشت گوساله سالمتر از مرغ است؟

گوشت گوزن به عنوان یک گوشت ، کارهای زیادی برای آن باید انجام شود. رنگ و بوی طعم دار آن بسیار جالب تر از گوشت خوک شلخته یا مرغ ارزان قیمت است. گرم برای گرم ، حاوی چربی کمتری نسبت به سینه مرغ بدون پوست است. دارای بالاترین پروتئین و کمترین میزان کلسترول در بین گوشت های اصلی است.

چگونه آهو را مرطوب نگه می دارید؟

بستن استیک گوساله در یک ظرف چدنی با مقداری روغن زیتون یکی از راه های به دام انداختن رطوبت است. روش دیگر ماریناد است که نه تنها رطوبت می افزاید ، بلکه گوشت را نرم می کند . که این کار به لطافت گوشت در حین پخت تاثیر به سزایی می گذارد .

آیا گوزن بچه را می توان خورد؟

بچه گوزن ها را حنام می نامند. با این حال اصطلاحی برای گوشت حنایی وجود ندارد. این احتمال به این دلیل است که مردم به طور کلی آن را نمی خورند: در بیشتر کشورها ، از جمله ایالات متحده ، شکار آهو زیر یک سن  غیرقانونی است.

علاقه ی مردم به گوشت آهو به چه میزان است ؟

گوشت گوزن گوشتی نسبتاً سالم برای مصرف انسان محسوب می شود. از آنجا که آهوها ذاتاً حیواناتی وحشی هستند که روی چمن و گیاهان وحشی زندگی می کنند ، می توان گوشت آنها را به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و طبیعی مصرف کرد.

با گوشت گوزن چه کاری می توانید انجام دهید؟

بهترین کاربردهای گوشت گوزن به قرار زیر می باشد :

  • ونیسون استیک. افراد خارجی ناهموار تقریباً در مورد هر قسمت از گوزن ها راضی خواهند بود ، اما قسمت های خاصی از حیوانات بیش از بقیه قسمت های کوره را ایجاد می کنند. …
  • Ground Burger. پردازش چند ده پوند (یا بیشتر) گوشت گوزن برای همبرگر ساده زمینی یک انتخاب محبوب است. …
  • سوسیس گوزن. …
  • گوزن جرک
  • استیک گوزن

 

مطلب پیشنهادی

روشهاي اهلي كردن سنجاب

روشهاي اهلي كردن سنجاب

 روشهاي اهلي كردن سنجاب :سنجاب‌ها با چشمان درشت و دم پشمالوی خود، موجوداتی دوست‌داشتنی و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *