جمعه , 31 جولای 2026 - 10:22 ب.ظ

تمدید سریال ترکی «پشت پرده» (Gelin) برای فصل چهارم

استانبول (۱۵ آوریل ۲۰۲۶) – شبکه «کانال ۷» ترکیه ساخت فصل چهارم سریال درام و پرطرفدار پشت پرده (Gelin) را کلید زد. این سریال روزانه پس از پایان تعطیلات تابستانی، با همان ترکیب بازیگران و تیم تولید سابق که عامل اصلی موفقیت چشمگیر آن بوده‌اند، به روی آنتن بازخواهد گشت.

این مجموعه که توسط کمپانی «فیلم یاپیم مرکزی» (Film Yapim Merkezi) تولید می‌شود، یک درام مدرن و تاثیرگذار است که به کشمکش‌های عاطفی پنهان در یک ازدواج اجباری (مصلحتی) می‌پردازد. سریال «پشت پرده» از زمان آغاز پخش خود، به یکی از موفق‌ترین درام‌های روزانه در تلویزیون ترکیه تبدیل شده است؛ تا جایی که توانسته چندین رکورد بیننده را در شبکه کانال ۷ جابه‌جا کند و به‌طور مداوم ریتینگ بالاتری نسبت به برخی از بزرگ‌ترین سریال‌های شبکه‌های اصلی ترکیه کسب کند. این یک دستاورد به‌ویژه چشمگیر برای سریالی است که با بودجه‌ای محدود و برای یک شبکه کوچک‌تر ساخته شده است.

هاندان اوزکوبات، مدیر بخش درام ترکی در کمپانی «اکو رایتس» (Eccho Rights) در این باره گفت:

«سریال پشت پرده از آن پروژه‌های نادری بوده که در هر مرحله، فراتر از حد انتظارات ظاهر شده است. دیدن اینکه این سریال اکنون با حفظ کامل بازیگران و تیم خلاق خود به سمت فصل چهارم می‌رود، گواهی بر قدرت داستان‌سرایی و وفاداری مخاطبان آن است. ما از ادامه این مسیر بسیار خوشحالیم و مشتاقانه منتظریم تا بازارهای جهانی بیشتری را با این سریال فوق‌العاده آشنا کنیم.»

این تمدید قرارداد در پی موفقیت و استقبال شدید بین‌المللی از این اثر صورت می‌گیرد. کمپانی «اکو رایتس» به‌تازگی قراردادهای فروش این سریال را در کشورهای لهستان، بلغارستان، صربستان، مونته‌نگرو، رومانی، مولداوی و گرجستان نهایی کرده است. این مجموعه پیش از این نیز به کشورهای اسرائیل، جمهوری دومینیکن، پاراگوئه، بولیوی، پرو، اکوادور، شمال عراق (اقلیم کردستان) و اندونزی فروخته شده بود.

سریال «پشت پرده» که اکنون در راه فصل چهارم است، مخاطبان خود را به سفری پرفراز و نشیب برده است:

  • در فصل اول، «هانچر» دختر یتیمی را دیدیم که وارد یک ازدواج مصلحتی با «جهان»، وارث ثروتمند یک خانواده می‌شود؛ اما برخلاف تمام احتمالات، عشقی واقعی بین آن‌ها ریشه می‌دواند.
  • در فصل دوم، این عشق با دسیسه‌های «بیزا» (همسر سابق جهان) و «مقدر» (مادر باجذبه و سلطه‌جوی جهان) تا مرز فروپاشی پیش می‌رود.
  • فصل سوم با بازگشت مادر هانچر پس از سال‌ها غیبت و ورود خواهری انتقام‌جو که مصمم است به هر قیمتی خانواده جهان را نابود کند، شوک و ویرانی جدیدی را به تصویر کشید.

درباره ی الناز احمدی

الناز احمدی
نویسنده و مترجم مجله. علاقه‌مند به دنیای رسانه، اخبار روز و سرگرمی. من در این بخش تلاش می‌کنم تا جدیدترین مقالات جذاب، اخبار ترندای روز دنیا در حوزه های عمومی و جذاب و مطالب کاربردی را از منابع معتبر بین‌المللی ترجمه، بومی‌سازی و با زبانی روان برای مخاطبان آماده کنم

مطلب پیشنهادی

۳ شخصیت منفور و جنجالی در سریال ترکی راه دور که دل همه را سوزاندند ؟

سریال ترکی راه دور (Uzak Şehir) با داستان پرکشش، فضای دراماتیک و تقابل‌های سنگین خانوادگی، …

نظر شما در مورد این موضوع چیه؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *