یکشنبه , 13 آذر 1401 - 7:59 بعد از ظهر

غذای کوالا 

غذای کوالا

کوالا یک حیوان برجسته استرالیایی است. این حیوان درخت کوهنورد که اغلب کوالا “خرس” نامیده می شود ، یک مارپیال است – یک پستاندار با کیسه ای برای رشد فرزندان خودش . در این مقاله اول مختصری در مورد کولا صحبت می کنیم و سپس در مورد غذای کوالا به صورت کلی و جزئی می پردازیم .

گرچه کوالاها مبهم به نظر می رسند ، اما موهای آنها بیشتر شبیه پشم درشت گوسفندان است. آنها دو شست مخالف بر روی دست خود دارند ، و هر دو پا و دستان آنها دارای بالشتک و چنگال خشن برای گرفتن شاخه ها است. آنها دو انگشت پا دارند که با هم جوش خورده اند و روی پاهای خود قرار گرفته اند.

کوآلا در درختان غذا می خورد ، در درختان می خوابد و در درختان معلق می شود. تنها باری که آنها درختان را ترک می کنند این است که با یک منبع غذایی بهتر به سمت درخت دیگری بروند. کوالاها در درخت انتخاب شده خود حرکت می کنند. … کوالاها بیشتر وقت خود را صرف خواب و غذا خوردن می کنند.

خرس کوالا یا به طور نادرست ، خرس کوالا [a] (Phascolarctos cinereus) یک گیاه خوار گیاه خوار بومی استرالیا است. این تنها نماینده موجود خانواده Phascolarctidae است و نزدیکترین اقوام زنده آن رحمها هستند که اعضای خانواده Vombatidae هستند. کوالا در مناطق ساحلی مناطق شرقی و جنوبی سرزمین اصلی ، ساکن کوئینزلند ، نیو ساوت ولز ، ویکتوریا و استرالیای جنوبی یافت می شود. با بدن تنومند ، بدون دم و سر بزرگ با گوشهای گرد و کرکی و بینی بزرگ و قاشق شکل به راحتی قابل تشخیص است. طول کوالا 60–85 سانتی متر (24–33 اینچ) و وزن آن 4–15 کیلوگرم (9–33 پوند) است. رنگ پوست از خاکستری نقره ای تا قهوه ای شکلاتی متغیر است. کوآلا از جمعیت شمالی به طور معمول کوچکتر و سبک تر از همتایان خود در جنوب است. این جمعیت ها احتمالاً زیرگونه های جداگانه ای هستند ، اما این مورد اختلاف است.

کوالاها معمولاً در زمینهای جنگلی اوکالیپت باز زندگی می کنند و برگهای این درختان بیشتر رژیم غذایی آنها را تشکیل می دهد. از آنجا که این رژیم اوکالیپت دارای محتوای تغذیه ای و کالری محدود است ، کوالاها عمدتا کم تحرک هستند و تا 20 ساعت در روز می خوابند. آنها حیوانات اجتماعی هستند و پیوند فقط بین مادران و فرزندان وابسته وجود دارد. نرهای بالغ با دمنده های بلند ارتباط برقرار می کنند که رقبا را می ترساند و جفت را جذب می کند. نرها حضور خود را با ترشحات غدد معطر واقع در سینه های خود مشخص می کنند. کوآلا ، که مارپیال است ، بچه های کم رشد و متولد شده را در کیسه های مادران خود می خزد ، جایی که آنها برای شش تا هفت ماه اول زندگی خود می مانند. این کوالاهای جوان که به جوی معروف هستند ، تقریباً از یک سالگی از شیر گرفته شده اند. کوالاها ، شکارچیان و انگلهای طبیعی کمی دارند ، اما توسط عوامل بیماری زای مختلف ، مانند باکتری های Chlamydiaceae و  ویروس کوالا تهدید می شوند.

کوالاها توسط استرالیایی های بومی شکار می شدند و برای هزاره ها در افسانه ها و هنرهای غاری به تصویر کشیده می شدند. اولین برخورد ثبت شده بین یک اروپایی و یک کوالا در سال 1798 بود و تصویری از این حیوان در سال 1810 توسط جورج پری ، طبیعت شناس منتشر شد. رابرت براون ، گیاه شناس ، اولین توصیف علمی دقیق از کوالا را در سال 1814 نوشت ، اگرچه آثار وی به مدت 180 سال منتشر نشده بود. هنرمند محبوب جان گولد با معرفی و توصیف کوالا ، این گونه را به عموم بریتانیا معرفی کرد. جزئیات بیشتر در مورد زیست شناسی این حیوان در قرن نوزدهم توسط چندین دانشمند انگلیسی فاش شد. کوالا به دلیل ظاهر متمایز در سراسر جهان به عنوان نمادی از استرالیا شناخته می شود. اتحادیه بین المللی حفاظت از طبیعت کوالاها را در فهرست آسیب پذیرها قرار داده است. این حیوان در اوایل قرن بیستم به دلیل خز به شدت شکار شد و کشتارهای گسترده در کوئینزلند منجر به اعتراض عمومی شد که جنبشی را برای محافظت از گونه ها آغاز کرد. پناهگاه ها تاسیس شد و تلاش برای انتقال به مناطق جدید کوالا که زیستگاه آنها تکه تکه یا کاهش یافته بود منتقل شد. از بین تهدیدات بسیاری که وجود آنها را تهدید می کند ، تخریب زیستگاه ناشی از کشاورزی ، شهرنشینی ، خشکسالی و آتش سوزی های همراه است که برخی از آنها مربوط به تغییر اقلیم است.

 

علت نامگذاری کوالا به این نام چیست ؟

کلمه کوالا از Dharug gula گرفته شده است ، به معنی بدون آب. زمانی تصور می شد ، از آنجا که حیوانات اغلب از درختان پایین نمی آیند ، می توانند بدون نوشیدن زنده بمانند. برگ درخت اکالیپتوس دارای محتوای آب زیادی است ، بنابراین کوالا نیازی به نوشیدن مکرر ندارد.  اما این تصور که آنها اصلاً نیازی به نوشیدن آب ندارند ، افسانه نشان داده شد. اگرچه واکه ‘u’ در اصل در اصطلاح انگلیسی به عنوان “oo” (در هجی هایی مانند coola یا koolah) نوشته شده است ، اما به “oa” تغییر یافته است ، احتمالاً به اشتباه می باشد .

“کوالا” که توسط مهاجران سفیدپوست پذیرفته شد ، به یکی از چند صد کلمه وام بومی در انگلیسی استرالیا تبدیل شد ، زیرا به دلیل شباهت ظاهری کوالا به خرس ، معمولاً در شکل جایگزین “خرس کوالا” نیز استفاده می شود. [7] این همچنین یکی از چندین کلمه بومی است که آن را به انگلیسی بین المللی تبدیل کرده است ، در کنار مثال “didgeridoo” و “kangaroo”. [7] نام عمومی ، Phascolarctos ، از واژه های یونانی phaskolos “کیسه” و arktos “خرس” گرفته شده است. نام خاص ، cinereus ، لاتین “خاکستر رنگ است

ژنتیک و تغییرات

به طور سنتی ، سه زیرگونه متمایز برای کوالا شناخته شده اند:

  • کوالای کوئینزلند (P. c. adustus ، توماس 1923) ،
  • .کوالای New South Wales (P. c. cinereus ، Goldfuss 1817) و
  • کوالای ویکتوریا (P. c. Victor ، Troughton 1935)

این فرم ها از نظر رنگ و ضخامت pelage ، اندازه بدن و شکل جمجمه متمایز می شوند. کوالای کوئینزلند با خزهای کوتاه تر ، نقره ای و جمجمه کوتاه تر از میان این سه کوالا است. کوالای ویکتوریا بزرگترین است ، دارای خزهای شجری تر ، قهوه ای و جمجمه ای پهن تر. مرزهای این تغییرات براساس مرزهای ایالتی است و وضعیت آنها به عنوان زیرگونه مورد مناقشه است. یک مطالعه ژنتیکی در سال 1999 نشان می دهد که این تغییرات جمعیت های متمایز را با جریان ژنی محدود بین آنها نشان می دهد و این سه زیرگونه از یک واحد تکاملی قابل توجه تشکیل می دهند. مطالعات دیگر نشان داده است که جمعیت کوالا دارای سطح بالایی از هم نژادی و تنوع ژنتیکی کم است.چنین تنوع ژنتیکی کمی ممکن است از اواخر پلیستوسن یکی از ویژگی های جمعیت کوالا باشد. نشان داده شده است که رودخانه ها و جاده ها جریان ژن را محدود می کنند و به تمایز ژنتیکی جمعیت جنوب شرقی کوئینزلند کمک می کنند.در آوریل 2013 ، دانشمندان موزه استرالیا و دانشگاه فناوری کوئینزلند اعلام کردند که توالی کامل ژنوم کوالا را تعیین کرده اند .

به کوالا چه غذاهایی داده می شود ؟

یک کوالای بزرگسال هر روز بین 200 تا 500 گرم برگ می خورد. کوالاها عمدتا برگهای اکالیپتوس (برگهای صمغ) را می خورند. گاهی اوقات آنها برگهای برخی دیگر از درختان بومی استرالیا را می خورند ، و آنها همچنین از درختان خاص فقط برای استراحت استفاده می کنند .

آیا کوالا مدفوع می خورد؟

بچه کوالاها که جوی نامیده می شوند ، مدفوع مادران خود را می خورند. حدود شش ماه اول پس از تولد ، آنها شیر را از یک گز در کیسه مادر خود می نوشند. اما بعد ، برای چندین هفته ، آنها مواد مدفوع می خورند.

آیا کوالاها می توانند آب بنوشند؟

تصور می شود که کلمه Koala در یکی از زبانهای بومی استرالیا به معنای “بدون نوشیدنی” باشد. … “کوالاها ادعا شده اند که هرگز در طبیعت آب رایگان نمی نوشند ، یا فقط گاهی اوقات می نوشند. رفتار نوشیدنی غالباً غیرعادی تلقی شده و به بیماری یا استرس شدید گرما نسبت داده می شود. “

آیا کوالاها میوه می خورند؟

بله ، غذای کوالا ها از برگهای اکالیپتوس می باشد، اما اعضای KoalaTracker کوالاهایی را مشاهده می کنند که رژیم غذایی بسیار گسترده تری دارند ، از جمله برگ های کف لور ، کافور ، درختان زیتون ، پوست ، گل ها ، موریانه ها و سیب ها. … البته خیلی علاقه ای به سیب ندارند .

آیا کوآلا چیز دیگری می تواند بخورد؟

 آیا کوالاها به غیر از اکالیپتوس چیز دیگری می خورند؟ … به طور کلی غذای کوالا چه چیزهای دیگریست ؟  کوالاها با غذای خود بسیار گیرا هستند ، اما گاهی اوقات شاخه های اصلی خود را از سایر افراد بومی استرالیا منشعب می کنند. Koalas همچنین برای بیشتر نیازهای بدن به رطوبت موجود در برگهای اکالیپتوس اعتماد می کند .

 کوالا در طول روز چند برگ اکالیپتوس می خورد؟

 کوالاها به طور معمول در هر روز حدود 500 تا 800 گرم برگ اکالیپتوس مصرف می کنند. به طور چشمگیری ، آنها موفق می شوند همه اینها را فقط در عرض 3-4 ساعت بخورند زیرا 20 ساعت در روز می خوابند! کوالاها حیوانات شبانه هستند ، بنابراین فقط در شب فعال هستند. می توان گفت غذای کوالا به صورت کلی اکالیپتوس می باشد .

آیا انسان و کوالا اثر انگشت مشابه دارند؟ آیا می توان یک کوالا را برای جرمی تنظیم کرد ؟!

کوالاها ، انسان ها و برخی میمون ها (شامپانزه ها و گوریل ها) تنها حیواناتی هستند که اثر انگشت دارند. اثر انگشت های کوالا از لحاظ شکل و از لحاظ منحصر به فرد بودن مانند اثر انگشت های انسان هستند ، بنابراین بله – فکر می کنم ممکن است در صحنه جرم گیج شوند!

آیا کوالاها تنبل هستند؟

کوالا کوالاها به دلیل تنبلی و توانایی خواب شناخته می شوند و هر روز فقط دو تا شش ساعت بیدار می مانند. رژیم غذایی آنها مقصر خواب آلودگی آنهاست. برگهای اکالیپتوس حاوی سموم هستند ، فیبر بسیار بالایی دارند و بنابراین انرژی زیادی برای هضم می گیرند.

آیا درست است که آنها واقعاً دو شست دارند؟ چرا؟

کوالاها روی هر پنجه جلو دو رقم  شصت قابل تقابل دارند. این ارقام به آنها در صعود ، نگه داشتن درختان ، گرفتن غذا و (مهمتر از همه) کمک می کند .

 چرا کوالاها دائماً در درختان آویزان می شوند؟

کوالاها حیوانات درختکاری هستند ، به این معنی که آنها در درختان زندگی می کنند و برای غذا ، پناهگاه و بقای کلی آنها به آنها اعتماد می کنند. کوالاها در واقع بیشتر زندگی خود را در درختان می گذرانند و تنها زمانی که در زمین هستند زمانی است که می خواهند درخت دیگری با منبع غذایی سخاوتمندانه پیدا کنند. غذا کوالا چون روی درختان است این امتیاز را به این موجودات دوست داشتنی می دهد .

ضریب هوشی کوالا چه قدر می باشد ؟

به گفته کارشناسان کوالا ، کوالاها فاقد توانایی های فکری هستند. کوالاها علی رغم اینکه بسیار زیبا و نوازش گر به نظر می رسند ، نه هوشمند و نه باهوش محسوب می شوند و حتی گنگ نیز به حساب می آیند.

بزرگترین تهدیدهای کوالا چیست؟

تهدیدهای کوالا از ایالتی به ایالت دیگر و منطقه به منطقه دیگر متفاوت است. به طور کلی ، کاهش کوآلا عمدتا به از دست دادن و تکه تکه شدن زیستگاه ، بیماری هایی مانند کلامیدیا و مرگ و میر ناشی از حمله سگ ها و برخورد با وسایل نقلیه نسبت داده شده است. اما اکنون می دانیم که موج های گرم و خشکسالی ناشی از تغییرات آب و هوایی نیز به شدت بر آنها تأثیر می گذارد .

کوالا توسط چه موجودات دیگری خورده و یا کشته می شود ؟

کوالاها در طبیعت توسط دینگو ، که سگ وحشی استرالیا است ، و همچنین پرندگان شکاری بزرگ ، از جمله جغدها طعمه می شوند. اما هر سال ، سگهای اهلی و اتومبیل های معمولی تعداد بیشتری از این موجودات دوست داشتنی را به کشتن می دهند .

چگونه کوالا می تواند شما را بکشد؟

خشونت کوآلا در کوالا به طور کلی بسیار خفیف است ، اما شناخته شده است که آنها به دنبال سگ ها و حتی انسان ها می روند. … کوالا دندانهای خود را به پای Forster فرو برد و از رها کردن امتناع کرد ، تنها پس از آنکه دست به دهان خود کشید و آرواره هایش را با دستانش جدا کرد ، از این کار خسته شد.

آیا آنها کیسه هایی مانند کانگورو دارند؟

بله! کوالاها مارپیال هستند و فقط حدود 35 روز حاملگی دارند و پس از آن جوی کوچک ژله ای تا کیسه مادر بالا می رود تا تکامل خود را تکمیل کند.

آیا کوالاها دوست دارند؟

کوآلا در گروه های پیچیده اجتماعی زندگی می کنند. برخلاف نظر رایج ، آنها حیوانات مهاجر نیستند ، بلکه بسیار سرزمینی هستند. در گروه های تولید مثل پایدار ، افراد فردی از جامعه کوالا مناطق “محدوده خانه” خود را حفظ می کنند. … محدوده خانگی هر حیوان مانند اره مویی با هم متناسب است و بر روی درختان غذای کوالا هست و دوستان در کنار هم به صورت پایدار قرار دارند .

تهدیدهای زنده ماندن

تعداد کوالا در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن 20 از شکار پوست خود به شدت سقوط کرد. اکنون آنها با تهدیدهای جدی از بین رفتن زیستگاه روبرو هستند. پاکسازی زمین ، ورود به سیستم و آتش سوزی ها – به ویژه فصل ویرانگر 2019-2020 – بسیاری از جنگل های ساکن آنها را نابود کرده است. کوالاها به فضای زیادی احتیاج دارند – حدود صد درخت برای هر حیوان – یک مشکل فوری با ادامه کوچک شدن جنگل های استرالیا.

اتحادیه بین المللی حفاظت از طبیعت ، کوالاها را در فهرست آسیب پذیرها قرار داده و این گونه را یکی از 10 حیوان آسیب پذیر در برابر تغییرات آب و هوایی معرفی کرده است. افزایش دی اکسید کربن در جو باعث کاهش کیفیت تغذیه ای برگ اکالیپتوس می شود (که در حال حاضر کاملاً پایین است) و در اصل باعث کاهش غذای کوالا می شود  و باعث خشکسالی شدیدتر و آتش سوزی می شود. در پاسخ به خشکسالی ، کوالاها مجبور به توقف چرت زدن می شوند و برای یافتن آب از درختان پایین می آیند ، انرژی گرانبهایی را صرف می کنند و آنها را در معرض خطر بیشتری از شکار قرار می دهند.

مطلب پیشنهادی

همه چیز درمورد وال ها

همه چیز درمورد وال ها وال ها بزرگترین حیوانات روی زمین هستند و در هر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *