بدون شک یکی از لذت بخش ترین بخش های هر مهمانی سالاد های خوش رنگ ، جذاب و خوشمزه ی آن است که رنگ و بوی دیگری به مجالس ما می دهد . اگر از درست کردن سالاد های تکراری خسته شده اید و می خواهید یک طعم جدید و به یاد ماندی را برای مهمان های خود به یادگار بگذارید با ما تا انتهای مقاله ی رسپی عنوان سالاد های خوشمزه برای مهمانی همراه باشید تا بتوانید با سالاد های متنوع و جدید آشنا شوید .
چگونه بهترین سالادها را درست کنیم
اصطلاح سالاد فقط به معنای مقداری کاهو که با سس ریخته شده است، نیست. در عوض، آن را به عنوان یک وعده غذایی با چندین لایه طعم (شیرین، تند و خوش طعم)، بافت (ترد، ترد و خامه ای) و رنگ (سبز، قرمز، زرد، بنفش، شما نام ببرید!) در نظر بگیرید. راستش را بخواهید، سالادها فوق العاده ترین بوم خالی هستند که به خلاقیت شما اجازه می دهد تا بی نهایت شود. پس از آن لذت ببرید. در اینجا چند ایده برای شروع شما وجود دارد.
1 – لایه های طعم بسازید. با یک پایه گیاهی شروع کنید، مواد فصلی را با آن مخلوط کنید، پروتئین پرکننده را اضافه کنید، مقداری چربی سالم بریزید و یک سس یا سس خوشمزه را بریزید.
2 – با بافت ها خلاقیت به خرج دهید. با هر لقمه، بافت های متنوعی را هدف قرار دهید… سالاد را جالب تر می کند! برای مثال، با یک پایه اسفناج نرم شروع کنید، سپس آن را با فلفل دلمهای ترد، گوجهفرنگی آبدار و مغزها و دانههای ترد بریزید.
3 – سالاد خود را رنگارنگ کنید در حالی که سبز ممکن است پایه سالاد شما را تشکیل دهد، به یاد داشته باشید که تنوع مواد مغذی ناشی از تنوع رنگ است. بنابراین سعی کنید سالاد خود را تا جایی که می توانید زنده کنید. رنگ هر چه بیشتر بهتر!
سالاد هایی با طعم جدید برای مهمانی ها
به روایتی خوشطعم و جذاب، دور هم جمع شدن در اوقات خاص و مهمانیها به انسانها امکان میدهد تا ارتباطات خود را گسترش دهند و لحظاتی از خوشایندی را با یکدیگر به اشتراک بگذارند. در این مسیر به عنوان میزبانان، ما مسئولیتی عالی در جلب لذت و سرشاری از تجربه برای مهمانان خود داریم. یکی از ابزارهایی که میتواند در این راستا به ما کمک کند، انتخاب دقیق و مناسب سالادهای خوشمزه و شگفتانگیز برای میز مهمانیست. زیرا سالادها، نه تنها ظاهری زیبا و جذاب دارند، بلکه با طعمها و ترکیبات متنوع خود، توانایی خلق لحظاتی تازه و خوشایند را دارا میباشند. از سالادهای خنک و تازه تا سالادهای گرم و مزهبخش، این تنوع به ما امکان میدهد تا با توجه به مناسبت و سلیقهی مهمانان، انتخابهایی را دقیق و کمنظیر ارائه دهیم در نتیجه در ادامه ی مقاله ی سالاد های خوشمزه برای مهمانی با ما همراه باشید .
سالاد بروکلی
این سالاد مورد علاقه همه است، مهم نیست در چه فصلی از سال است. این به عنوان یک غذای جانبی شکرگزاری یا سالاد باربیکیو تابستانی عالی است. بهعلاوه، بهخوبی در یخچال بهعنوان سالاد آمادهسازی غذا به خوبی نگهداری میشود.
مواد تشکیل دهنده سالاد بروکلی
نکته مهم در مورد این سالاد این است که سفارشی کردن آن آسان است. بنابراین با خیال راحت مواد تشکیل دهنده را به دلخواه شخصی خود تغییر دهید. این چیزی است که در من وجود دارد:
- کلم بروکلی: گلهای کلم بروکلی خام بخش عمده سالاد را تشکیل میدهند. حتما آنها را به اندازه لقمه خرد کنید.
- پیاز قرمز: من عاشق پیاز قرمز خرد شده هستم، اما می توانید از پیاز سبز خرد شده نیز استفاده کنید.
- بیکن: بیکن ترد پروتئین را به سالاد اضافه می کند و آن طعم خوش طعم بی نظیر را به سالاد اضافه می کند. یک سالاد بروکلی دیگر با پروتئین می خواهید؟ سالاد تن کلم بروکلی من را امتحان کنید.
- زغال اخته خشک: من از زغال اخته خشک شیرین نشده استفاده می کنم، اما می توانید از کشمش یا گیلاس خشک نیز استفاده کنید.
- تخمه آفتابگردان: برای کمی ترد کردن، من عاشق تخمه آفتابگردان هستم. اما با خیال راحت از بادام خلال شده یا دانه ها یا مغزهای مورد علاقه خود استفاده کنید.
- پنیر بز: فقط پاشیدن آن حالت خامهای شگفتانگیزی به آن میدهد. اما پنیر فتا یا چدار رنده شده نیز موثر است .
سس سالاد بروکلی
سس معمولی برای سالاد کلم بروکلی، سس خامه ای مبتنی بر سس مایونز است. من شکر اضافی به سس اضافه نمیکنم، اما با اضافه کردن کمی ماست خانگی به سس، حالت خامهای را افزایش میدهم. این فقط شیرینی و طعم مناسب را اضافه می کند!
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی
تنها چیزی که در این سالاد نیاز به پختن دارد بیکن است. بقیه به راحتی جمع می شوند! در اینجا نحوه درست کردن آن آمده است:
- بیکن را در فر بپزید (خیلی راحت تر است) و وقتی این کار تمام شد، آن را با دستمال کاغذی خشک کنید.
- در حالی که بیکن در حال پختن است، گلچه ها را از روی یک کله بزرگ بروکلی برش دهید و آنها را به یک کاسه همزن اضافه کنید.
- مقداری پیاز قرمز خرد کنید و آن را به همراه تخمه آفتابگردان، کرن بری خشک و پنیر بز به کاسه اضافه کنید.
- پس از پختن و سرد شدن بیکن، بیکن را در کاسه خرد کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
- در یک کاسه کوچک جداگانه، سس را با هم زدن سس مایونز و ماست درست کنید. سپس آن را به سالاد اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید تا خوشمزه ترین، خوش طعم ترین، بسیار اعتیادآورترین و سالم ترین سالاد بروکلی را تهیه کنید.
سالاد تن ماهی

اگر عاشق سالاد مرغ هستید، این نسخه تن ماهی نیز دلتان را خواهد برد .سالاد تن ماهی یکی دیگر از سالاد های خوشمزه برای مهمانی می باشد و تنها چیزی که واقعاً نیاز دارید کنسرو ماهی تن، مایونز، خردل دیژون و مقداری سبزی و سبزی تازه است.
مواد تشکیل دهنده سالاد تن ماهی تن
تنها چیزی که برای این دستور غذا نیاز دارید چند ماده ضروری است.
- کنسرو تن ماهی: من ماهی تن وحشی را در قوطیهایی با آب ترجیح میدهم، اما هر گونهای کار میکند.
- سس مایونز: این چسب کرمی شماست. می توانید از مایونز خریداری شده در فروشگاه استفاده کنید یا در خانه درست کنید
- کرفس: برای آن ترد تازه
- پیاز قرمز: پیاز قرمز ریز خرد شده همیشه تعادل کاملی را فراهم می کند.
- جعفری: چند قاشق غذاخوری سبزی تازه واقعاً دستور تهیه سالاد تن ماهی را به بهترین شکل تبدیل می کند.
- خردل : 1/2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل : برای چاشنی به میزان لازم
طرز تهیه سالاد تن ماهی
برای شروع، باید ماهی تن خود را تخلیه کنید. پس از بریدن درب قوطی کنسرو، درب آن را روی ماهی تن فشار دهید و قوطی را کج کنید تا تمام مایع از روی سینک خارج شود. درب آن را بردارید و ماهی تن را در یک کاسه با اندازه متوسط قرار دهید
سپس، سس مایونز، کرفس، پیاز قرمز، جعفری و خردل دیژون را به کاسه اضافه کنید. از یک چنگال استفاده کنید تا همه چیز را با هم مخلوط کنید، در حالی که تکه های بزرگ ماهی تن را خرد کنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید – و تمام!
سس برای سالاد تن ماهی
طرفدار سس مایونز نیستید یا طعم دلپذیرتری می خواهید؟ در اینجا چند پیشنهاد برای عمق بخشیدن به این دستور وجود دارد.
سس مایونز را با ماست معمولی یا یونانی جایگزین کنید تا گزینهای سبکتر و خامهای داشته باشید. اگر میخواهید سس مایونز را حذف کنید، از آووکادوی له شده استفاده کنید. برنج بروکلی را اضافه کنید و آن را به سالاد تن ماهی بروکلی تبدیل کنید. میوههای خشک مانند کشمش یا سیبهای تازه خرد شده را اضافه کنید. با ریختن خیارهای خرد شده یا کلم خرد شده آن را ترد تر کنید. آن را با مقداری پودر کاری، مخلوط ادویه جات دیگر یا سبزی خرد شده ادویه کنید. در حالی که در حال مخلوط کردن هستید، آب لیمو را بفشارید تا طعم روشن تری داشته باشد.
سالاد مرغ

در ادامه ی مقاله ی سالاد های خوشمزه برای مهمانی می رسیم به سالاد مرغ جذاب . وقتی هوا گرم می شود، این سالاد مرغ ضروری است. به طرز خوشمزه ای خامه ای، ترد، تازه است و شما را متقاعد می کند که دیگر سالاد مرغ خریداری شده از فروشگاه را نخرید.سالاد مرغ بدون شک یک دستور غذای کلاسیک است. مرغ خرد شده با یک سس خامه ای ریخته می شود و با کرفس ترد، پیاز سبز و انگور تازه پر می شود.
اما نسخه من کمی چیز اضافی دارد تا آن را به بهترین دستور سالاد مرغ تبدیل کند. این آسان، سالم، روشن، خوش طعم است و هر وعده غذایی تابستانی را نسیم می کند.
مواد لازم سالاد مرغ
در حالی که مواد اولیه ساده هستند، این نکته کلیدی است که طعم های منحصر به فرد آنها با هم ترکیب می شوند. این چیزی است که من استفاده می کنم:
- سینههای مرغ : من سینههای مرغ بدون پوست را به صورت غیرقانونی میپزم، اما میتوانید از مرغ جوجهگردان نیز استفاده کنید.
- سس مایونز : بهترین چسب کرمی برای مخلوط کردن همه مواد با هم. و تهیه سس مایونز در خانه آسان است!
- خردل : فقط کمی خردل به عمق طعم و کمی ادویه میافزاید.
- انگور قرمز : میتوانید از انگور قرمز یا سبز بدون هسته استفاده کنید، من فقط رنگ متضاد انگور قرمز را دوست دارم.
- کرفس : من عاشق سالادهای مرغم که کرفس ترد را داشته باشند.
- پیاز سبز : پیاز سبز بدون اینکه خیلی تند باشد، آن طعم خوش طعم را اضافه می کند، که عالی است.
- بادام برشته شده : بادام های برش داده شده را برشته کنید تا طعم آجیل را نشان دهید.
- جعفری : یکی از بهترین گیاهان برای افزودن به سالاد، کافی است چند قاشق غذاخوری را خرد کنید.
- ترخون : بهترین ماده مخفی! از اینکه فقط کمی ترخون چقدر به سالاد طعم می دهد شگفت زده خواهید شد.
- آب لیمو : برای آن طراوت روشن.
- نمک و فلفل : همیشه به سلیقه شخصی خود مزه دار کنید.
طرز تهیه سالاد مرغ
اکنون که سینه های مرغ بسیار لطیف دارید، وقت آن است که سالاد را جمع کنید. و واقعاً فقط سه مرحله وجود دارد:
- نان تست: بادام ها را در تابه روی اجاق گاز کمی برشته کنید. اجازه دهید تا کاملا خنک شوند و به دمای اتاق برسند.
- برش و مکعب: سینه مرغ خود را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس انگورها را ربع کرده، کرفس، جعفری و ترخون را خلالی کرده و پیاز سبز را خلالی کنید.
- مخلوط کنید: همه مواد را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید – و کارتان تمام شد!
سالاد مرغ بهتر است وقتی سرد است سرو شود. بنابراین قبل از سرو، اجازه دهید این مخلوط در یخچال خنک شود. این همچنین کمک می کند تا همه طعم ها برای خوشمزه ترین سالاد با هم ترکیب شوند.
سالاد کاپرز

یکی دیگر از سالاد های خوشمزه برای مهمانی سالاد کاپرز می باشد . من با کمال میل چند لایه گوجه فرنگی تازه، موزارلا و ریحان را تکرار می کنم. کافی است کمی لعاب بالزامیک برای یک کلاسیک تابستانی بپاشید که هرگز لذت نمیبرد .سالاد کاپرز یک سالاد کلاسیک ایتالیایی است که با برشهای متناوب گوجهفرنگی آبدار، رسیده و موزارلای خامهای درست میشود. روی آن برگ های ریحان تازه ریخته می شود، روغن زیتون و سرکه بالزامیک می ریزند و نمک و فلفل می پاشند. این ساده، تازه و یکی از دستور العمل های سالاد تابستانی مورد علاقه من است.
مواد تشکیل دهنده سالاد کپریس
مهمترین چیز در مورد سالاد کاپرز کیفیت مواد تشکیل دهنده آن است. به همین دلیل است که یک غذای اصلی تابستانی است – زمانی که گوجه فرنگی و ریحان تازه و در بهترین حالت خود هستند. در اینجا چیزی است که در آن وجود دارد:
- گوجه فرنگی: آبدارترین گوجه فرنگی هایی را که می توانید پیدا کنید بنوشید. چه گوجهفرنگی ارگانیک یا گوجهفرنگی آلویی، فقط مطمئن شوید که بدون رنگ سبز رسیده و تقریباً در شرف ترکیدن است.
- موزارلا: باز هم، در مورد چیزهای ارزان قیمت کوتاهی نکنید. یک توپ بزرگ از موزارلای تازه، خامه ای و اصیل (mozzarella di buffalo نیز عالی است) برای بافتی عالی بردارید. معمولاً آن را در آب بسته بندی می کنید.
- ریحان تازه: در صورت امکان، آن برگ های تازه را از گیاه درست قبل از سرو بچینید. شما یک رنگ سبز روشن و رایحه ای تازه می خواهید که به شما احساس کند در یک باغ ایتالیایی سرگردان هستید.
- روغن زیتون: من مطمئن هستم که شما موضوع را در اینجا جمع آوری کرده اید، اما تازگی با روغن زیتون نیز بسیار مهم است. روغن زیتون با پرس سرد و فوق بکر عالی را با کمی لقمه انتخاب کنید. لازم نیست گران باشد، اما باید خوب باشد. کالیفرنیا زیتون رنچ و لوسینی دو برند مورد علاقه من هستند.
- سرکه بالزامیک: من اولین کسی هستم که می گویم سرکه بالزامیک کلاسیک یا ضروری در سالاد کاپرز نیست، اما پسر من آن را دوست دارم. و هنگامی که از آن به صورت بالزامیک کدر می شود، غلیظ، شیرین و دوست داشتنی است. شما می توانید آن را اضافه کنید یا آن را کنار بگذارید، این به شما بستگی دارد!
- نمک و فلفل: از نمک پولکی مانند نمک مالدون یا نمک دریایی مثلثی شکل برای بافت عالی استفاده کنید. فقط از نمک خوراکی استفاده نکنید فلفل سیاه تازه ترک خورده را برای لمس نهایی اضافه کنید.
طرز تهیه سالاد کاپرز
گوجه فرنگی و موزارلا را خلال کنید. پس از برش، به سادگی آنها را به صورت لایه لایه در یک بشقاب قرار دهید. شما می توانید لایه ها را در یک ردیف عمودی قرار دهید یا مانند من آنها را به صورت دایره ای گرد کنید. اینجا همه چیز در مورد ارائه است!نکات پایانی را اضافه کنید. برگ های ریحان را بین گوجه فرنگی و موزارلا قرار دهید و چند برگ بچه روی آن قرار دهید. سپس روغن زیتون و بالزامیک را روی آن بریزید و قبل از سرو نمک و فلفل بپاشید.