جمعه , 30 مهر 1400 - 2:29 بعد از ظهر

خواص سقز برای پوست

خواص سقز برای پوست

سقز از ترپن ها تشکیل شده است ، در درجه اول مونوترپن های آلفا و بتا پینن ، با مقادیر کمتر کامفن ، دیپنتن و ترپینولن.در این مقاله می خواهیم از خواص سقز برای پوست صحبت کنیم همین طور بدانیم سقز چیست و دیگر خواصی که دارد چه چیزیست؟

سقز چگونه به دست می آید ؟

قبل از این که در مورد خواص سقز برای پوست بدانیم لازم است بدانیم که سقز چگونه به دست می آید و در اصل چه چیزیست ؟ روغن سقز از رزین درختان کاج خاصی ساخته می شود. روغن سقز در برخی از مالش های قفسه سینه مانند Vicks VapoRub وجود دارد. هنگامی که در این محصولات گنجانده شود ، به مقدار بسیار کمی به عنوان عطر استفاده می شود.

سقز (که به آن سقز صمغی ، روح سقز ، روغن سقز ، سقز چوبی ، تربنتن ، تربنتین و (به صورت عامیانه) ، تورپ نیز گفته می شود مایعی است که از تقطیر رزین برداشت شده که  از درختان زنده ، عمدتا  درختان کاج بدست می آید. این ماده که عمدتاً به عنوان یک حلال تخصصی استفاده می شود ، همچنین منبع ماده ای برای سنتزهای آلی است.

موارد استفاده ار روغن سقز

به طور کلی می توان خواص روغن سقز را علاوه بر خواصی که برای پوست دارند در موارد دیگری نیز از آن یاد کنیم . برخی از افراد از روغن سقز برای موارد زیر استفاده می کنند

  • عفونت های معده و روده ، اوتیسم و انواع مختلف درد استفاده می کنند ، اما شواهد علمی خوبی برای تأیید هرگونه استفاده وجود ندارد. روغن سقز نیز می تواند ناامن باشد.
  • در غذاها و نوشیدنی ها از روغن تقطیر سقز به عنوان یک ماده طعم دهنده استفاده می شود.
  • در ساخت ، از روغن سقز در صابون و مواد آرایشی و همچنین به عنوان حلال رنگ استفاده می شود. همچنین به عنوان عطر به عطرها ، غذاها و مواد پاک کننده اضافه می شود.

عملکرد سقز بر روی پوست

در صورت استنشاق روغن سقز ممکن است به کاهش احتقان کمک کند. هنگامی که روی پوست استفاده می شود ، روغن سقز ممکن است باعث ایجاد گرما و قرمزی شود که می تواند به تسکین درد در بافت زیر کمک کند. پس به عنوان خواص سقز برای پوست به این مورد می توان اشاره کرد

آیا سقز برای پوست شما مضر است؟

بیماری پوست: سقز عامل کم کننده و حساس کننده پوست است و در اثر تماس طولانی مدت می تواند باعث درماتیت شود.

اثر سقز روی پوست

اگر سقز را لمس کردید بر روی پوستتان حتما ، با آب و صابون بشویید. اگر سطح وسیعی از پوست تحت تأثیر قرار گرفت ، از کمک پزشکی استفاده کنید و یا اگر سقز تنفس می کنید ، به منطقه ای از هوای تازه بروید و کمک پزشکی دریافت کنید.

 

سقز و تورم

سقز در داروهای دامپزشکی بصورت موضعی بعنوان یک ماده ضدعفونی کننده و ضد حساسیت برای درمان رگ به رگ شدن ، دردهای عضلانی و تورم پستان استفاده شده است. این دارو همچنین به عنوان داروی ضد عفونی کننده ، تسکین دهنده ، خلط آور ، ضد التهابی ، سقط جنین و درمان نفخ در داخل بدن تجویز شده است.

مصرف چه میزان سقز مجاز است ؟

مصرف روغن سقز از طریق دهان می تواند بسیار خطرناک باشد. کمتر از 15 میلی لیتر (حدود 1 قاشق غذاخوری) می تواند در کودکان کشنده باشد و مصرف 120-180 میلی لیتر (حدود یک و نیم فنجان) در بزرگسالان کشنده است.

آیا ویکس سقز در خود دارد؟

مواد فعال موجود در Vicks VapoRub کافور (داروی مهار کننده سرفه و مسکن موضعی) ، روغن اکالیپتوس (داروی مهار کننده سرفه) و منتول (مسکن ضد سرفه و مسکن موضعی) است. مواد غیرفعال موجود در Vicks VapoRub شامل روغن گیاه سرو ، روغن جوز هندی ، پترولاتوم ، تیمول و روغن سقز است.

 

 

آیا سقز همان روح سفید است؟

روح سفید (انگلستان) یا ارواح معدنی (ایالات متحده ، کانادا) ، همچنین به عنوان سقز معدنی (AU / NZ) ، جایگزین سقز و ارواح نفتی شناخته می شود ، یک مایع شفاف مشتق شده از نفت است که به عنوان یک حلال آلی رایج در نقاشی استفاده می شود. … سفید روح بیشترین کاربرد را در صنعت رنگ سازی دارد.

مزایای سقز چیست؟

روغن سقز برای درد مفاصل ، درد عضلات ، درد عصب و دندان درد به پوست زده می شود. مردم گاهی اوقات بخارات روغن سقز را استنشاق می کنند تا از گرفتگی قفسه سینه همراه با برخی بیماری های ریوی بکاهند. در غذاها و نوشیدنی ها از روغن تقطیر سقز به عنوان طعم دهنده استفاده می شود .

آیا سقز ضد عفونی کننده است؟

(گرچه به عنوان یک ماده غیرفعال درج شده است.) سقز ضد عفونی کننده نیز هست و از طعم وحشتناک و اثرات شدید آن می توان به عنوان نشانه هایی از اثر آن تعبیر کرد. … سقز به طور گسترده ای در Sout آمریکا مورد استفاده قرار گرفت .

مصرف سقز در نظافت

سقز یک تمیز کننده عالی برای مسواک است. … سپس برس ها را به سقز فرو برده و چند بار بچرخانید تا کاملا تمیز شود. قبل از نگهداری با آب و صابون بشویید و اجازه دهید خشک شود. از Turps همچنین با الکل برای تمیز کردن و بازیابی نقاشی های عتیقه استفاده می شود.

سقز و شکر برای چه استفاده می شود؟

آدامس خالص سقز یک درمان جایگزین بحث برانگیز برای مشکلات معده یا روده مانند انگلی یا عفونت های مخمری است. این روش درمانی غیرمعمول است و از نظر بسیاری از متخصصان س questionال برانگیز است ، اما معتقدین هستند که با اشباع و جویدن حبه های قند ، آن را می بلعند.

آیا سقز رقیق کننده است؟

همچنین به عنوان ارواح سقز یا به سادگی تورپ شناخته می شود. … بیشتر نقاشان آن را به عنوان رقیق کننده رنگ ترجیح می دهند زیرا هزینه کمتری دارد ، چسبناک نیست و بوی توهین آمیز کمتری نسبت به سقز دارد. هنوز هم ، ارواح معدنی بویی دارند که ممکن است از نظر برخی افراد ناخوشایند باشد. آنها ممکن است ترجیح دهند از تینر رنگ بدون بو استفاده کنند.

سقز یعنی چه؟

 اولئورزین نیمه سیال زرد تا قهوه ای که به عنوان ترشح از ترابینت بدست می آید. ب: اولئورزینی که از مخروط های مختلف مخروطی (مانند برخی کاج ها و صنوبرها) بدست می آید 2a: یک روغن اساسی است که از سقز با تقطیر بدست می آید و مخصوصاً به عنوان حلال و رقیق کننده استفاده می شود.

آیا می توانید سقز و عسل بنوشید؟

مصرف روغن سقز از طریق دهان می تواند بسیار خطرناک باشد. کمتر از 15 میلی لیتر (حدود 1 قاشق غذاخوری) می تواند در کودکان کشنده باشد و مصرف 120-180 میلی لیتر (حدود یک و نیم فنجان) در بزرگسالان کشنده است. با وجود این ، برخی از افراد برای عفونت های معده و روده از روغن سقز مخلوط شده با عسل یا حبه های قند استفاده می کنند.

آیا سقز ماده چربی گیر خوبی است؟

سقزبرای تمیز کردن رنگ کمی سخت شده برس شما ، چربی قطعات ماشین یا دوچرخه و از بین بردن چسب های چسبیده بسیار عالی است.

آیا می توانید از سقز روی پلاستیک استفاده کنید؟

سعی کنید از مواد خشن روی پلاستیک مانند جارو یا روزنامه استفاده نکنید. … مواد شیمیایی سخت مانند ارواح متیله شده ، مواد معدنی سقز و مواد رقیق کننده رنگ فقط باعث تغییر رنگ و خراش پلاستیک در طول زمان می شوند.

 

 

چرا سقز سمی است؟

سقز صمغ علیرغم استفاده های دارویی قبلی ، سمی در نظر گرفته می شود زیرا برخی از گونه های درختان کاج که از آنها تقطیر می شوند ، می توانند یک حلال تولید کنند که باعث تحریک پوست و واکنش های آلرژیک در برخی از افراد شود. بخارات غلیظ آن نیز می توانند باعث سردرد شوند.

آیا سقز یک ماده سرطان زا است؟

در مورد سرطان زا بودن سقز تحقیقات کاملی نشده است . مطالعات شروع / ارتقا Tur سقز در صورت استفاده بر روی کمر یا گوش هایی که قبلاً توسط 7،12-dimethylbenz (a) آنتراسن در موش ها آغاز شده بود ، ویژگی های تبلیغاتی ملایمی را نسبت به روغن کروتون نشان داد.

خطرات سقز

 تنفس سقز می تواند ریه ها را تحریک کرده و باعث سرفه و / یا تنگی نفس شود. مواجهه بیشتر می تواند باعث تجمع مایعات در ریه ها (ادم ریوی) ، شما را تبدیل به یک اورژانس پزشکی ، با تنگی نفس شدید کند . سقز ممکن است باعث حساسیت پوستی نیز شود.

آیا سقز ضد قارچ است؟

روغن سقز اثر ضد باکتری قابل توجهی بر روی گیاه Erwinia amylovora (Ea) ، Xanthomonas axonopodis pv نشان داد. … بالاترین دوز ، 200 میکروگرم در میلی لیتر ، روغن سقز موثرترین دوز ضد قارچ بود.

موارد استفاده سقز در دهه 1880

سقز در درجه اول به عنوان حلال و سوخت استفاده می شد و از رزین در صنایع صابون و لاک استفاده می شد. … همچنین به عنوان صنعت فروشگاه های نیروی دریایی شناخته می شد زیرا گودال ، که برای درزگیری درزهای کشتی های بادبانی چوبی استفاده می شد ، از درختان تولید می شد.

آیا سقز کپک را از بین می برد؟

سقز معمولاً در لاک چوب استفاده می شود. بنابراین ، اگر از سقز برای از بین بردن کپک سیاه استفاده کنید ، به چوب آسیب نمی زند یا لکه دار نمی شود. اگر می خواهید از سقز برای از بین بردن کپک سیاه استفاده کنید ، از ماسک تنفس و دستکش لاستیکی استفاده کنید زیرا سقز یک ماده شیمیایی سوزاننده است. سقز را در یک بطری اسپری بریزید.

ریشه ی کلمه ی سقز

کلمه سقز (از طریق فرانسوی و لاتین) از کلمه یونانی τερεβινθίνη terebinthine گرفته شده است ، به نوبه خود شکل زنانه (مطابق با جنس مونث کلمه یونانی ، که به معنی “رزین” است) از یک صفت (τερεβίνθινος) از یک صفت مشتق شده از اسم یونانی (τερέβινθος) ، برای گونه های درخت سرخس.  سقز معدنی یا سایر تقطیرهای نفتی برای جایگزینی سقز استفاده می شود – اگرچه مواد شیمیایی تشکیل دهنده آن بسیار متفاوت است.

مطلب پیشنهادی

خواص کدو تنبل

خواص کدو تنبل در این مطلب می خواهیم در مورد خواص کدو تنبل بدانیم و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *