جمعه , 31 جولای 2026 - 6:18 ب.ظ

الا لنگلی ( ELLA LANGLEY ) با آهنگ “Choosin’ Texas” برای سیزدهمین هفته صدرنشین چارت ۱۰۰ آهنگ داغ بیلبورد شد

الا لنگلی همچنان داره با سرعت برق و باد در دنیای موسیقی کانتری به اوج می‌رسه! آهنگ هیت و فوق‌العاده محبوب اون به اسم “Choosin’ Texas” موفق شد برای سیزدهمین هفته، جایگاه اول چارت ۱۰۰ آهنگ داغ بیلبورد (Billboard Hot 100) رو حفظ کنه. این موفقیت خیره‌کننده، این دختر هنرمند اهل آلاباما رو در کنار بزرگ‌ترین ستاره‌های تاریخ موسیقی قرار داده و چندین رکورد بی‌نظیر رو به نامش ثبت کرده.

این تک‌آهنگ که اولین بار در ماه فوریه به صدر جدول راه پیدا کرده بود، حالا به یکی از معدود آهنگ‌های تاریخ تبدیل شده که توسط یک خواننده زن بدون همکاری با هیچ هنرمند مردی خوانده شده و توانسته حداقل ۱۳ هفته در رتبه اول چارت ۱۰۰ آهنگ داغ بیلبورد جا خوش کنه. در کل تاریخ بیلبورد، فقط ۵ آهنگ با این شرایط توانسته‌اند به چنین رکوردی دست پیدا کنند.

مهم‌تر از همه برای طرفداران سبک کانتری اینه که آهنگ “Choosin’ Texas” تنها آهنگ از یک هنرمند با سبک غالب کانتری به حساب میاد که توانسته تحت این شرایط به رکورد ۱۳ هفته صدرنشینی در چارت Hot 100 برسه.

درخشش بی‌سابقه الا لنگلی در چارت‌ها

الا لنگلی این هفته نه‌تنها رتبه اول رو حفظ کرده، بلکه سه جایگاه از چهار رتبه برتر چارت ۱۰۰ آهنگ داغ بیلبورد رو به خودش اختصاص داده تا سال ۲۰۲۶ رو به عنوان طلایی‌ترین سال مسیر هنری خودش ثبت کنه:

  • رتبه اول همچنان در دست آهنگ طوفانی “Choosin’ Texas” است.

  • رتبه سوم در اختیار تک‌آهنگ جذاب دیگر او به نام “Be Her” قرار دارد.

  • رتبه چهارم متعلق به همکاری پر سروصدای او با مورگان والن به نام “I Can’t Love You Anymore” است که از رتبه ششم به این جایگاه صعود کرده است.

با این حساب، الا لنگلی به اولین زن در تاریخ موسیقی تبدیل شد که توانسته به طور هم‌زمان، سه آهنگ کانتری را در بین چهار رتبه برتر چارت ۱۰۰ آهنگ داغ بیلبورد در یک هفته داشته باشد.

واکنش جالب الا به این موفقیت تاریخی

با وجود این همه رکورد و موفقیت، به نظر می‌رسه خود الا هم اندازه طرفدارهاش از این اتفاق شگفت‌زده شده! او بعد از شنیدن خبر تمدید صدرنشینی آهنگش برای سیزدهمین هفته، تصویری از این چارت جذاب رو در استوری اینستاگرام خودش به اشتراک گذاشت و حسابی ابراز خوشحالی کرد.

طبق آمارهای رسمی منتشر شده از بیلبورد، آهنگ “Choosin’ Texas” فقط در هفته گذشته آمار خیره‌کننده زیر رو در آمریکا ثبت کرده:

  • ۲۵.۱ میلیون استریم رسمی

  • ۵۰.۸ میلیون بازخورد شنیداری در رادیو

  • فروش ۷,۰۰۰ نسخه‌ای از آهنگ

در راه ثبت رکوردهای بزرگ‌تر

با توجه به این که استقبال از این آهنگ هنوز هم با قدرت ادامه داره، تمام اهالی موسیقی منتظرند ببینند آیا “Choosin’ Texas” می‌تونه هفته چهاردهم رو هم در صدر بگذرونه یا نه. اگر این اتفاق بیفته، الا لنگلی به رکورد تاریخی آهنگ‌های جاودانه‌ای مثل “I Will Always Love You” از ویتنی هیوستون و “We Belong Together” از ماریا کری به عنوان دومین آهنگ ماندگار با طولانی‌ترین صدرنشینی توسط یک خواننده زن در تاریخ بیلبورد خواهد رسید.

اما تا همین‌جا هم این دختر بااستعداد کانتری، نام خودش رو برای همیشه در کتاب‌های تاریخ موسیقی ثبت کرده!

درباره ی الناز احمدی

الناز احمدی
نویسنده و مترجم مجله. علاقه‌مند به دنیای رسانه، اخبار روز و سرگرمی. من در این بخش تلاش می‌کنم تا جدیدترین مقالات جذاب، اخبار ترندای روز دنیا در حوزه های عمومی و جذاب و مطالب کاربردی را از منابع معتبر بین‌المللی ترجمه، بومی‌سازی و با زبانی روان برای مخاطبان آماده کنم

مطلب پیشنهادی

گروه بی تی اس در جام جهانی

اجرای پرانرژی «دینامیت» توسط بی‌تی‌اس در اجرای بین نیمه فینال جام جهانی ۲۰۲۶

گروه هفت‌نفره کره جنوبی همچنین در کنار بقیه هنرمندان، آهنگ «وی دنس» (We Dance) رو …

نظر شما در مورد این موضوع چیه؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *