سالاد های معروف دنیا
تابستان در گوشه ای از زمان مناسب برای غذاهای سبک تر و تازه است البته لازم به ذکر است که خوردن سالاد در هر فصلی لازم و مناسب برای بدن می باشد . در این مطلب می خواهیم سالاد های معروف دنیا را بررسی کنیم و ببینیم چه سالادهایی در دنیا محبوبیت و مقبولیت بیشتری داشته اند و سالادهای معروف دنیا برای چه کشور هایی هستند و همین طور بدانیم این دستور درست کردن این قبیل سالاد های معروف دنیا چگوونه است .
در اصل خلاصه ا ی از تاریخ سالاد های معروف دنیا و دستور ساختشان را بررسی می کنیم . سالاد ها می توانند به عنوان وعده های غذایی نیز جایگزین شود و نیروی لازم برای کارهای روزمره ی شما را به شما بدهد و بنابراین ما در این جا لیستی از معروف ترین سالادها و نکاتی را باعث معروف شدن این سالاد ها شده است را اورده ایم .
سالاد کاپره
مواد تشکیل دهنده سالاد کاپره :
- موزارلا برش خورده.
- گوجه فرنگی خرد شده
- ریحان شیرین.
- روغن زیتون.
- نمک.
- خودشه.
از کجا آمده؟ جزیره کاپری ایتالیا ، جایی که در دهه 1950 آغاز شد. به طور سنتی به عنوان ضد پاستو عمل می شود ، همچنین به عنوان Insalata Tricolore شناخته می شود ، زیرا دارای 3 رنگ پرچم ایتالیا است.
نکته برتر! برای آبدارترین طعم ، گوجه فرنگی خود را در یخچال قرار ندهید – این باعث آبکی شدن آن می شود. روش دیگر ، برای بیرون آوردن عطر و طعم گوجه فرنگی ، 30 دقیقه قبل از ترکیب کردن برش و نمک بپاشید.
سالاد نیچوئیز
مواد تشکیل دهنده سالاد نیچوئیز :
- گوجه فرنگی ،
- تخم مرغ آب پز ،
- زیتون Niçoise ،
- آنچو ،
- خیار
- روغن زیتون.
- بسیاری از افراد انتخاب ماهی تن را نیز انتخاب می کنند.
از کجا آمده؟ این سالاد از اوایل قرن 20 محبوب شده است ، و از شهر نیس فرانسه می آید. آنها هنوز هم از آن محافظت می كنند – شهردار سابق نیس ، ژاك پزشكین گفت كه او الهام گرفته است كه پس از وحشت از “بقایای وعده های غذایی دیگران به نام سالاد Niçoise” ، كتاب آشپزی Niçoise بنویسد.
نکته برتر! از خیار خوب و غیر شول استفاده کنید تا سالادتان را ابکی و کم مزه نکند .
سالاد کاب
مواد تشکیل دهنده سالاد کاب :
- سبزی خرد شده سالاد ،
- گوجه فرنگی ،
- بیکن ترد ،
- سینه مرغ کبابی یا تفت داده
- تخم مرغ آب پز شده ،
- آووکادو ، پیاز کوهی ،
- پنیر روکفورت و
- شراب قرمز.
از کجا آمده؟ داستان به وجود امدن این سالاد بحث بر انگیز است و می توان ان را در این داستان بیاووریم ، سازنده ی ان رابرت هوارد کاب ، مالک رستوران The Brown Derby در هالیوود است که در آن سال وی یا سرآشپز خود آن را در سال 1937 اختراع کردند. نظریه دیگر شامل همان رستوران و همان نام مستعار است ، اما یک آشپز متفاوت – در سال 1929.
نکته برتر! برای اصالت سالاد ، سبزیجات شما باید کوه یخی و کاهوی رومی ، شاهی ، و گیاهان باشد.
سالاد سزار
موارد تشکیل دهنده سالاد سزار :
- کاهو رمایی ،
- کروتون ،
- آب لیمو ،
- روغن زیتون.
- تخم مرغ.
- سس ورسترشایر ،
- آنچوی ،
- سیر ،
- خردل دیژون ،
- پنیر پارمزان و
- فلفل سیاه.
از کجا آمده؟ این اختراع توسط سزار کاردینی ، یک آشپز مهاجر ایتالیایی که در مکزیک و ایالات متحده کار می کرد ، اختراع شد. دخترش ادعا می کند سالاد را در جشن چهارم ژوئیه در سال 1924 در رستوران همنام خود اختراع کرده است.
نکته برتر! مرغ را اضافه کنید تا یک وعده غذایی کامل شود که شما را سیر نیز بکند .
سالاد والدورف
موارد تشکیل دهنده سالاد والدورف :پ
- کرفس ،
- سیب ،
- گردو ،
- انگور ،
- کاهو و
- سس مایونز.
از کجا آمده؟ هتل والدورف-آستوریا در نیویورک ، جایی که برای یک توپ خیریه حمایت از بیمارستان کودکان St. Mary در مارس 1896 ایجاد شده است. این نسخه احتمالاً توسط maître d’hôtel ، Oscar Tschirky ساخته شده است و فقط شامل کرفس ، سیب و مایونز. تا سال 1928 آجیل در دستور العمل رسمی گنجانده شد.
نکته برتر! قبل از افزودن گردوی به دستور ، نان را تست کنید تا عطر و طعم آن افزایش یابد .
سالاد لارب
موارد تشکیل دهنده سالاد لارب :
- گوشت چرخ کرده ،
- چیلی ،
- آهک ،
- پیاز و
- گیاهان.
- گاهی کاهو.
از کجا آمده؟ هیچ داستان رسمی وجود ندارد اما به احتمال زیاد از لائوس سرچشمه گرفته است ، جایی که اغلب از آن به عنوان غذای ملی یاد می شود (در تایلند نیز بسیار محبوب است). از برگ های کاهو اغلب برای بسته بندی سالاد برای خوردن استفاده می شود.
نکته برتر! با پیاز و ترشی و برنج چسبناک سرو کنید.
تبوله
مواد تشکیل دهنده تبوله :
- جعفری خرد شده ،
- گوجه فرنگی ،
- نعناع ،
- پیاز ،
- بلغور خیسانده ،
- روغن زیتون ،
- آب لیمو ،
- نمک و فلفل.
از کجا آمده؟ کوههای لبنان و سوریه ، که در قرون وسطی قسمت قابل توجهی از رژیم های بومی بود – اگرچه در ابتدا به دلیل کمبود گوشت مورد تمسخر قرار گرفت. مناطقی مانند ترکیه و ارمنستان انواع خاص خود را در این دستورالعمل دارند.
نکته برتر! بلغار را به پانسمان اضافه کنید تا هنگام تهیه سبزیجات ، ترشی جات شود.
سالاد الیویه
مواد تشکیل دهنده سالاد الویه :
- سیب زمینی آب پز ،
- هویج ،
- ترشی شوید ،
- نخود فرنگی ،
- تخم مرغ ،
- گل مرغ ،
- پیاز ،
- مرغ آب پز (یا سوسیس بولونیا) ،
- سیب ترش ،
- نمك ،
- فلفل ،
- خردل و
- سس مایونز.
از کجا آمده؟ سالاد الیویه که به عنوان سالاد روسی نیز شناخته می شود ، در کشورهای پس از اتحاد جماهیر شوروی از محبوبیت برخوردار است و در دهه 1860 توسط سرآشپز ارمیتاژ – یکی از مشهورترین رستوران های شهر ، در مسکو اختراع شد که به غذای محبوب تبدیل شد.
نکته برتر! با قرار دادن یک لایه مایونز در بالا به روش ایرانی بخورید.
سالاد یونانی
موارد تشکل دهنده سالاد یونانی :
- گوجه فرنگی ،
- خیار ،
- پیاز ،
- پنیر فتا ،
- زیتون ،
- نمک ،
- ریشه و روغن زیتون.
- بعضی اوقات فلفل دلمه ای اما
- هرگز کاهو.
از کجا آمده؟ یونان جایی که به آن “هوریاتیکی” نیز معروف است – به معنی سالاد دهکده یا دهقان ، و تصور می شود همان چیزی است که یک کشاورز می تواند برای ناهار یا میان وعده در حین بیرون رفتن در مزارع بخورد.
نکته برتر! برای خوشمزه تر شدن و کامل کردن مزه اش ، آن را خیلی سرد و شور سرو کنید.
محبوب ترین سالادها در آمریکا
سالادها از جمله غذاهایی هستند که صدها نوع مختلف دارند. آنها به دلیل ارزش غذایی و سبکی معده بسیار پذیرفته شده اند. تهیه وعده غذایی نیز آسان است و می تواند همراهی مناسبی برای دوره های اصلی مختلف باشد. آمریکا دارای طیف وسیعی از غذاهای متنوع است که تحت تأثیر افراد با پیشینه ها و فرهنگ های مختلف قرار دارد.
در زیر برخی از محبوب ترین سالادها در آمریکا آورده شده است که می توانید به عنوان بخشی از فهرست آنها با بسیاری از خانه ها و رستوران ها روبرو شوید. آنها را امتحان کنید تا بفهمید چه چیزهایی را از دست داده اید!
1) سالاد مرغ چینی
سالاد مرغ چینی با وجود داشتن کلمه چینی ، تا آنجا که می تواند آمریکایی باشد و یکی از محبوب ترین سالادها در آمریکا است. این سالاد سبز با قطعات مرغ ، ترجیحاً گوشت بدون استخوان و بدون پوست از سینه مرغ تشکیل شده است. برای سالاد سبز ، کاهو را از دست ندهید. مواد دیگری مانند فلفل قرمز و سبز ، جعفری خرد شده و شاید تکه های آووکادو را اضافه کنید.
آن را با آب لیمو ، سس گوجه فرنگی یا سس چیلی با نمک و فلفل تزئین کنید. چاشنی چینی بیشتری اضافه کنید تا طعم مشخصی مانند سس سویا ، سس صدف ، خردل و دانه فلفل سیچوان به آن ببخشد. آن را با آب مرغ و نان تست شده کره ای سرو کنید.
2) سالاد سیب زمینی جنوبی
سالاد سیب زمینی جنوبی وام های زیادی را از غذاهای متنوع ایالت های جنوبی ایالات متحده دریافت می کنید. این یک سالاد سنگین است که از سیب زمینی های مکعبی و آب پز ، تخم مرغ های تفت داده شده ، پیاز ، خیار و یک سس مایونز یا خامه ترش مناسب تشکیل شده است. برای افزایش طعم و مزه مقداری نمک و فلفل اضافه کنید.
به دلیل قوام آن برای ناهار مناسب است و می توانید آن را با مقداری نان ذرت یا نان بخورید. همچنین مقوی است و فقط در یک کاسه کلیه مواد مغذی حیاتی را تأمین می کند.
3) سالاد کلم
در حالی که سالاد گل کلم در سراسر جهان وجود دارد ، بیشتر به دلیل تطبیق پذیری آن ، غذای اصلی در بسیاری از غذاهای آمریکایی است. شما می توانید سالاد گل کلم را با وعده های غذایی مختلف تهیه کنید ، در حالی که بهترین محصول را در هر بار مصرف دارد. این شامل کلم ریز خرد شده ، هویج رنده شده با یک ماده پر کننده مایونز به عنوان سس است. ساخت آن آسان است
می توانید از تنوع سبزیجات دیگری استفاده کنید تا مطابق با سلیقه شما باشد ، مانند کلم بنفش ، پیاز خرد شده یا چیلی. بعضی اوقات ، پنیر خرد شده متناسب با طرح است. آن را با تن غذاهایی مانند مرغ سوخاری ، سیب زمینی سرخ کرده یا به عنوان ساندویچ پر کنید.
4) سالسا
سالسا به دلیل سهولت در تهیه یکی از محبوب ترین سالادهای آمریکایی است. همچنین همراهی بسیار خوبی برای وعده های غذایی مختلف است و تهیه مواد اولیه آن به راحتی امکان پذیر است. برای تهیه سالسا ، یک دسته گوجه فرنگی رسیده ، تعداد متوسط پیاز ، چیلی ، جعفری یا گشنیز را ریز خرد کنید. مقداری آووکادوی رسیده اضافه کنید تا گوآکامول مکزیکی درست شود ، که یک سالاد بسیار متنوع نیز هست.
سالسا با آبگوشت ، ساندویچ ، سیب زمینی سرخ کرده و یک تن غذاهای گوشتی میل کنید. گاهی اوقات ، آب لیمو یا گل نارنگی را اضافه کنید تا پیچ و تاب خورده به آن اضافه شود.
5) سالاد گوشت خوک جنوبی
اگر عاشق گوشت خوک هستید ، سالاد گوشت خوک جنوبی باید در لیست بهترین سالادهای آمریکایی قرار گیرد. این از سبک پخت و پز جنوب آفریقایی آمریکایی تأثیر می گذارد و به عنوان همراه با غذای روح است. این سالاد از گوشت خوک ریز خرد شده ، لوبیای کلیه تهیه شده است ، اگرچه لوبیای پخته شده نیز یک کار عالی است. مقداری جعفری ، گوجه فرنگی ، پیازچه ، و زیتون خرد شده نیز اضافه می کنید.
سرکه و روغن کانولا را پخش کنید تا طعم عجیب غریبی به آن ببخشد. تعجب آور نیست که این ترکیب طعم ها یکی از محبوب ترین سالادها در آمریکا است.
6) آمبروزیا
اگر دندان شیرین دارید ، یکی از این نوع سالاد های میوه ای – آمبروزیا را امتحان کنید. این سالاد یکی از محبوب ترین سالادها در آمریکا است و به طور برجسته در میزهای شام به عنوان یک دسر قرار دارد. میوه ها ماده اصلی هستند ، جایی که شما آناناس ، انبه ، مارشمالو ، اصلاح نارگیل و حتی موز را برش زده اید. خامه ترش ، ماست یا خامه فرم گرفته سالاد را به تن می کند ، هر چند در بعضی مواقع می توانید با یک قطره کارامل آزمایش کنید.
7) کرفس ویکتور
کرفس ویکتور یکی از سالادهای بومی آمریکا است که در اوایل قرن 20 در آمریکا اختراع شد. در مرحله آماده سازی ، کرفس را در آب گوشت گاو ، مرغ یا سبزیجات می جوشانید و سپس آن را برای مدتی در ماریناد پایه سرکه ترشی می کنید. سپس مقداری چیلی و کاهو خرد شده را اضافه کرده تا آماده شود.
آن را همراه با برنج به عنوان بخشی از یک رژیم گیاهخواری میل کنید و یا آن را همراه با برخی از غذاهای گوشتی به عنوان یک غذای جانبی رایگان میل کنید.
8) لوبیای خرچنگ
اگر عاشق غذاهای دریایی هستید ، کربوهیدرات یک غذای عالی است. خرچنگ لوئی شامل گوشت خرچنگ و تخم مرغ های پخته شده ریز خرد شده است. برای قسمت سبزی آن ، چند پیاز کوهی به همراه می آورید ، که آنها را ریز خرد می کنید ، گوجه فرنگی ، زیتون و مارچوبه. نسخه های دیگر خواستار خیار ، فلفل دلمه ای ، جعفری هستند.
سالاد را با سس مایونز ، با افزودن سس فلفل قرمز ، پیاز خرد شده و سس فلفل قرمز ، تهیه کنید. کربوهیدرات لوئی مکمل کاملی برای شیر خرچنگ یا خرچنگ خرچنگ است. نان ذرت بو داده یا سیب زمینی له شده.
9) سالاد میوه
سالاد میوه یک میان وعده عالی است که در بیشتر میزهای شام به عنوان دسر یکسان رستوران ها پیدا خواهید کرد. سالاد میوه که یکی از محبوب ترین سالادها در آمریکا است ، وقتی میوه های مختلف می آورید ، طعم و مزه های بی نظیری را به ارمغان می آورد ، هر کدام دارای طعم متمایز هستند. میوه های معمول شامل آناناس ، سیب ، انبه ، موز ، زردآلو و بسیاری دیگر است. آن را با ماست یا آب میوه سرو کنید.
خامه شیرین شده شیرین یک لباس مناسب است ، کارامل نیز همینطور.
10) اسلب پنیر
پنیر پنیر یک سالاد مبتنی بر پنیر است که پشتوانه مناسبی برای انواع وعده های غذایی است. آن را با ترکیب پنیر رنده شده ترجیحاً پنیر چدار درست می کنید. مقداری هویج را خرد کرده و با سس مایونز غنی لباس بپوشید. می توانید آن را با سیب زمینی سرخ کرده یا مرغ سوخاری میل کنید. برای لحنی تند ، چیلی های قرمز تازه خرد شده را اضافه کنید.
سالاد یا به تنهایی یا به عنوان همراه با غذای اصلی یک وعده غذایی عالی است. اگر علاقه به کاهش وزن و برنامه های زندگی سالم دارید ، در اکثر جداول به یک ویژگی مشترک تبدیل می شود. در بالا محبوب ترین سالادها در آمریکا وجود دارد که می توانید امتحان کنید.
تهیه آنها آسان است و برای یک وعده غذایی سبک مناسب است ، بیشتر در هنگام ناهار سرو می شوند .