در این مقاله می خواهیم در مورد پنیر مازارلا صحبت کنیم و تمام نکات مهم در مورد این پنیر را توضیح بدهیم و بدانیم آیا این پنیر مضر است یا مفید و خوردن این پنیر چگونه بیشتر توصیه می شود ؟
ویژگی های این پنیر خوشمزه
موزارلای تازه یک پنیر سفید بالشی و مرطوب است که معمولاً به شکل توپ در می آید. موزارلای تازه معمولاً در آب بسته بندی می شود یا با دست بسته بندی می شود. رطوبت بسیار بالایی دارد و به همین دلیل ماندگاری نسبتاً کوتاهی دارد. به طور معمول، ایده خوبی است که موزارلای تازه را ظرف یک هفته پس از ایجاد آن بخورید. برخلاف شکل رایجتر این پنیر، این پنیر به راحتی ذوب نمیشود و اغلب با حرارت دادن به یک گودال سوپ تبدیل میشود. این در پوتین یا ناچو به خوبی جواب نمی دهد، اما در پیتزای ناپل بسیار عالی است.
در حالی که این محصول در اصل از شیر گاومیش در ایتالیا تهیه می شد، از آن زمان به تولید شیر گاو بسیار رایج تبدیل شده است. با این حال، بسیاری از ایتالیایی های قدیمی وجود دارند که هنوز اصرار دارند که تمام موزارلای تازه از بوفالوها می آید.
پنیر موزارلا معمولی کدام است ؟
چیزی که ما آن را “معمولی” موزارلا می نامیم در واقع فقط یک نسخه کم رطوبت از این پنیر است. از ترش کردن موزارلای تازه برای مدت طولانی تر و خشک کردن آن درست می شود. به دلیل میزان رطوبت کمتر آن است که طعم موزارلای تازه نسبت به همتای تازه خود شورتر است. همچنین ماندگاری طولانی تری دارد و همین موضوع باعث جذابیت بیشتر آن برای تولید و مصرف انبوه می شود. این نوعی موزارلا است که در چوب های موزارلا و روی پیتزا یافت می شود. رطوبت کم در پنیر باعث می شود در هنگام گرم شدن پنیر بیشتر مستعد قهوه ای شدن و کشیدگی شود.
انواع پنیر موزارلا
هنگام خواندن یک دستور غذا، احتمال این وجود دارد که فقط یک نام را در صورت نیاز به اضافه کردن پنیر نیمه نرم و نارس ایتالیای جنوبی مشاهده کنید: موزارلا. آیا شما را شگفت زده می کند که بدانید “موزارلا” در واقع یک اصطلاح فراگیر است که در واقع می تواند به حدود 12 نوع پنیر اشاره کند؟ احتمالاً برخی از کلمات این فهرست را میشناسید (به نظر میرسد که مردانا این روزها در حداقل 80 درصد منوی رستورانها وجود دارد، صرف نظر از اینکه در آن مکان غذای ایتالیایی سرو میشود)، و برخی دیگر ممکن است کاملاً جدید باشند. و در حالی که ممکن است نتوانید همه 12 گزینه را در اولین فروشگاه مواد غذایی که وارد آن می شوید پیدا کنید، یک پنیرفروشی خوب – یا حتی پیشخوان های خاص پنیر – آنها را برای شما ذخیره می کند.
1 – بوکوچینی
موزارلای بوکونچینی که به “اندازه لقمه ای” ترجمه می شود، دقیقاً همین است – یک توپ پنیر یک تا دو انسی به اندازه یک گوجه فرنگی کامپاری. در ابتدا، بوکوچینی فقط با شیر گاومیش ساخته می شد، اما اکنون معمولاً باید بتوانید مخلوط شیر گاومیش و گاو را پیدا کنید.
2 – بوراتا
بوراتای نرم و قابل پخش معمولا با شیر گاو درست می شود. قسمت بیرونی دیواره نازکی از موزارلا است که در حالی که هنوز گرم است به صورت کیسه ای در می آید و پس از آن داخل آن با استراسیاتلا و خامه پر می شود. معمولاً با نان سرو می شود.
3 – سیلیجین
از نظر فنی، نسخه کوچکتر بوکوچینی، سیلنگینی، همان توپک های موزارلای به اندازه انگور است که احتمالاً در یک بشقاب پیش غذا خورده اید.
4 – موزارلای کم رطوبت
موزارلای کم رطوبت که به صورت بلوک، کیسه های از قبل خرد شده یا به عنوان پنیر رشته ای فروخته می شود، پنیر موزارلای (duh) است که آب کمتری نسبت به همتایان خود دارد. موزارلای کم رطوبت از نظر استحکام بیشتر با چدار فنری یا مونتری جک نسبت به سایر موزارلاها قابل مقایسه است.
5 – موزارلا دی بوفالا
موزارلا دی بوفالا همان طور که از نامش پیداست، موزارلای است که به طور کامل از شیر گاومیش تهیه می شود. غنی، خامه ای و ایده آل برای میان وعده، این نوع پنیر در واقع توسط قوانین متعددی محافظت می شود که مستلزم آن است که فقط با دستور پخت سنتی در مناطق خاصی از ایتالیا درست شود.
6 – فیور دی لاته موزارلا
در ترجمه به “خامه شیر”، موتزارلا فیور دی لاته با تمام شیر گاو برخلاف گاومیش یا مخلوط درست میشود، که باعث میشود کمی ارزانتر و کمی غنیتر از سایر انواع موزارلا باشد.
7 – اوولینی
به اندازه یک تخم مرغ بزرگ، اوولینی توپ های موزارلای است که می توان آن را با گاومیش، گاو یا مخلوطی از این دو شیر درست کرد.
8 – پرلینی
پرلینی واقعاً شایان ستایش توپهایی از موزارلا هستند که در واقع به اندازه مروارید هستند و آنها را به ترکیبی ایدهآل برای سالاد و پاستا تبدیل میکند.
9 – پکورلا
اگرچه پکورلا با همان تکنیک موزارلای معمولی تولید می شود، اما با شیر گوسفند برخلاف گاومیش یا گاو تهیه می شود.
10 – ترشیا
ترشیا موزارلا پنیر کلاسیک (شیر گاومیش یا گاومیش) است که بهجای توپها به صورت نوار دراز میشود و بعد از گرم شدن مانند چال بافته میشود.
11 – استراسیاتلا
نه سوپ یا طعم بستنی در این مورد، استراسیاتلا، که از کلمه ایتالیایی “خرد شده” می آید، تکه های موزارلا کشیده و خرد شده است. شما معمولاً آن را با خامه در داخل یک توپ مردانا میبینید.
12 – موزارلای دودی
موزارلای دودی که در ایتالیایی با نام affumicata شناخته میشود، ظاهری طلایی، کمی سخت و طعمی تند دارد.
آیا موزارلا پنیر سالمی است؟
موزارلا چربی و کالری نسبتا کمی دارد. این باعث می شود که آن را به گزینه ای سالم تر در مقایسه با پنیرهای دیگر تبدیل کند. موزارلا حاوی پروبیوتیک هایی مانند باکتری لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس فرمنتوم است.
کدام نوع موزارلا بهتر ذوب می شود؟
جدا از چربی و کالری، تفاوت اصلی بین موتزارلای شیر کامل و کم چرب این است که نسخه شیر کامل بهتر ذوب می شود، در حالی که نیمه بدون چربی بیشتر قهوه ای می شود. هیچ کدام بهتر نیست؛ واقعا بستگی به این دارد که می خواهید پنیرتان چه کاری انجام دهد. همانطور که برای تازه در مقابل مسن، دوباره، آن را یک موضوع اولویت است.
آیا پنیر موزارلا آمول گیاهخوار است؟
ما از پنیر مایه پنیر حیوانی استفاده نمی کنیم. این باعث می شود که گیاهخوار خالص باشد که برای هندی ها مهم است.
بهترین پنیر برای کاهش وزن
اگر در تلاش برای کاهش وزن هستید، ممکن است فکر کنید که پنیر از لیست شما خارج است، اما اینطور نیست. محروم کردن خود از غذایی که دوستش دارید همیشه دستور العملی برای فاجعه است.
علاوه بر این، مطالعات نشان داده اند که خوردن بیش از 3 وعده لبنیات در روز می تواند خطر چاقی را کاهش دهد.
به جای اینکه پنیر را کنار بگذارید، بهتر است راهی سالم برای گنجاندن آن در رژیم غذایی خود پیدا کنید.
پنیر سرشار از پروتئین و کلسیم است. فرقی نمی کند که چه نوعی را انتخاب کنید، با خوردن تنها یک اونس، حداقل 6 گرم پروتئین دریافت خواهید کرد.
پروتئین به شما کمک می کند احساس سیری کنید. سطح قند خون شما را در جایی که باید باشد نگه می دارد و از خوردن بیش از حد جلوگیری می کند.
اما برخی از پنیرها نیز سرشار از چربی هستند.
راز خوردن پنیر و همچنان کاهش وزن
راز همه چیز در این است که بدانید کدام پنیرها علیه شما کار می کنند و کدامیک به شما در اهدافتان کمک می کند.
بیش از 400 نوع پنیر مختلف در جهان وجود دارد و همه آنها ارزش غذایی متفاوتی دارند. تقسیم آنها به دسته های مختلف می تواند سخت باشد.
چیزی که باید به آن توجه کنید این است که کدامیک بیشترین چربی و نمک را دارند. اینها عبارتند از چدار و سایر پنیرهای سفت ، بهتر است از آنها دوری کنید.
پنیرهای خوشمزه زیادی وجود دارد که هم چربی و هم نمک کمی دارند. بهترین آنها پنیرهای تازه هستند.
پنیرهای تازه و مفید
پنیرهای تازه پنیرهایی هستند که نرم و خامه ای هستند. آنها شامل پنیر دلمه، پنیر خامه ای، ماسکارپونه، موزارلا و ریکوتا هستند. ممکن است اینها را از نظر دستور العمل های پرچرب که اغلب بخشی از آنها هستند در نظر بگیرید، اما این تنها راه خوردن آنها نیست.
4 پنیر که در برنامه کاهش وزن شما مناسب است
ماسکارپونه در هر دستور غذایی تیرامیسو و کانولی وجود دارد، اما می توان از آن به عنوان اسپری به جای کره استفاده کرد. همچنین میتوانید با مخلوط کردن چند قاشق غذاخوری از آن با توتهای تازه، یک خوراکی شیرین درست کنید.
پنیر کوتیج یک افزودنی عالی و سرشار از پروتئین برای هر رژیم غذایی است. می توانید آن را به اسموتی ها اضافه کنید یا به جای خامه ترش در دیپ استفاده کنید تا با سبزیجات تازه بخورید.
پنیر فتا سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است. از شیر بز یا گوسفند تهیه می شود. میتواند محتوای سدیم بالایی داشته باشد، بنابراین باید مراقب باشید که زیاد از آن نخورید، اما آنقدر طعمدار است که مقدار کمی از آن زیاد میشود. فتا برای رویه کردن سالاد بسیار مناسب است.
پنیر موزارلا می تواند پرچرب باشد، بنابراین باید آن را فقط در حد اعتدال مصرف کنید. برای یک میان وعده عالی که شما را برای مدت طولانی سیر نگه می دارد، آن را با مقداری میوه همراه کنید.
همه اینها به این معنی نیست که پنیر برای هر وعده غذایی ایده آل است. شما همچنان می خواهید پنیر را در حد اعتدال بخورید و مراقب وعده های غذایی خود باشید، اما می توانید از آن لذت ببرید و همچنان وزن کم کنید.
تفاوت بین موزارلا و موزارلا بوفالو چیست؟
و در حالی که موزارلای معمولی خوشمزه است، دوستداران واقعی پنیر می دانند که موزارلای گاومیش (که در ایتالیایی به عنوان موزارلا دی بوفالا نیز شناخته می شود) خوشمزه تر است. تهیه شده از شیر گاومیش آبی، خامهتر، غنیتر و طعمدارتر از موزارلای معمولی است و تقریباً دو برابر محتوای چربی دارد.
تفاوت ماسکارپونه و موزارلا چیست؟!
موزارلا پنیر سفیدی است که نیمه نرم است. مارسکاپونه دارای قوام پنیر مانند پنیر دانه ای است . اگر پیتزا یا چوب پنیر خورده اید، پس موزارلا خورده اید!. اگر تیرامیسو خورده اید مارسکاپونه خورده اید!
ماسکارپونه پنیر نرمی است که شبیه پنیر آمریکایی است پنیر خامه ای و بیشتر در دسرها استفاده می شود.
موزرلا پنیر سنگین تری است که تشکیل می شود در توپ های بزرگ!.!.!. همان پنیری که در اکثر پیتزاها یافت می شود!.!.!.
طعم تازه یا ذوب شده فوق العاده ای دارد.
ماسکارپونه به نوعی شبیه پنیر ریکوتا است اما کمی شیرین تر و خوشمزه تر است . معمولا پنیر ماسکارپونه را در بسیاری از دسرهای ایتالیایی می بینید .
موزرلا یکی دیگر از پنیرهای ایتالیایی بسیار خوب است اما ماسکارپونه کمی چاق کننده تر از mozzerella است خوب ماسکارپونه شیرین است و موزارلا کمی شور است .
میزان کالری ماسکارپونه و موزارلا
مازارلا کالری کمتری دارد
در نگاه اول، می توانید متوجه شوید که موزارلا کالری بسیار کمتری نسبت به ماسکارپونه دارد.
موزارلا 280 کیلوکالری در 100 گرم و ماسکارپونه 429 کیلوکالری در هر 100 گرم دارد، بنابراین محاسبه این تفاوت تقریباً 53 درصد است.
در موزارلا و ماسکارپونه بیشترین کالری از چربی حاصل می شود.
تفاوت تغذیه موزارلا و ماسکارپونه
کالری: ماسکارپونه – 53 درصد بیشتر از موزارلا
کربوهیدرات: ماسکارپونه – 15 درصد بیشتر از موزارلا
چربی: ماسکارپونه – 151 درصد بیشتر از موزارلا
پروتئین: موزارلا – 670 درصد بیشتر از ماسکارپونه
ماسکارپونه در مقابل موزارلا
مقایسه ویتامین ها و مواد معدنی
در هر 100 گرم پنیر موزارلا پنیر ماسکارپونه
کالری 280 429
کربوهیدرات 3.1 گرم 3.57 گرم
چربی 17.1 گرم 42.86 گرم
پروتئین 27.5 گرم 3.57 گرم
کلسیم 731 میلی گرم 143 میلی گرم
سدیم 16 میلی گرم 54 میلی گرم
پروتئین بیشتر در موزارلا
همچنین به راحتی می توان دریافت که موزارلا پروتئین بیشتری نسبت به ماسکارپونه دارد.
در هر 100 گرم ماسکارپونه 3.57 گرم و در هر 100 گرم موزارلا 27.5 گرم وجود دارد، بنابراین با استفاده از ریاضیات ساده می توانیم متوجه شویم که این تفاوت حدود 670٪ است.
کربوهیدرات کمتر در موزارلا
در موزارلا کربوهیدرات کمتری نسبت به ماسکارپونه وجود دارد.
3.57 گرم / 100 گرم کربوهیدرات در ماسکارپونه و 3.1 گرم / 100 گرم در موزارلا وجود دارد، بنابراین اجازه دهید دوباره حساب را برای شما انجام دهم – تفاوت حدود 15٪ است.
چربی کمتر در موزارلا
در موزارلا چربی کمتری نسبت به ماسکارپونه وجود دارد.
جداول بالا به ما نشان می دهد که 42.86 گرم در 100 گرم چربی در ماسکارپونه و 17.1 گرم در 100 گرم در موزارلا وجود دارد. در این مورد اختلاف حدود 151 درصد است.
جایگزین پنیر ماسکارپونه چیست؟
Crème fraîche
Crème fraîche: Crème fraîche احتمالاً نزدیکترین جایگزین برای ماسکارپونه است، هم از نظر طعم و هم از نظر بافت. کرم فریشه اسیدی تر از ماسکارپونه است و طعم کمی تند دارد.
آیا ماسکارپونه واقعا پنیر است؟
پنیر ماسکارپونه یک پنیر نرم، کمی شیرین و کمی ترش است که اغلب به عنوان پنیر خامه ای شیرین ایتالیایی توصیف می شود. ماسکارپونه احتمالاً به عنوان ماده اصلی دسرهای ایتالیایی مانند تیرامیسو و کانولی شناخته شده است.
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه کدام بهتر است؟
از آنجایی که ماسکارپونه یا «پنیر خامهای ایتالیایی» نسبت به پنیر خامهای «آمریکایی» چربی بیشتری دارد، ماسکارپونه طعم بسیار غنیتر و خامهتری دارد. پنیر خامهای که روی شیرینیها استفاده میکنیم، طعم اسیدیتری نسبت به ماسکارپونه دارد که آن را برای چیزکیکها عالی میکند.