سه شنبه , 27 شهریور 1403 - 3:14 بعد از ظهر

درخت هلو

درخت هلو

هلو  درختی برگریز بومی منطقه شمال غربی چین بین حوضه Tarim و دامنه های شمالی کوه های Kunlun است ، جایی که برای اولین بار اهلی و کشت شد. این میوه دارای میوه های آبکی خوراکی با ویژگی های مختلف است که بیشتر هلو و سایر گیاهان (انواع پوست براق) ، شلیل نامیده می شوند.

نام خاص persica به کشت گسترده آن در فارس (ایران امروزی) اشاره دارد ، از آنجا که به اروپا پیوند داده شد. از تیره Prunus است که شامل گیلاس ، زردآلو ، بادام و آلو در خانواده گل رز است. هلو در زیرجنس Amygdalus با بادام طبقه بندی می شود که با پوسته دانه راه راه از زیرشاخه دیگر متمایز می شود. هسته سنگ هلو به دلیل خویشاوندی نزدیک ، طعم قابل ملاحظه ای شبیه بادام دارد ، و از سنگ هلو اغلب برای تهیه نسخه ارزان مارزیپان ، معروف به پرسیپان استفاده می شود.

فرق هلو و شلیل

هلو و شلیل همان گونه هستند ، اگرچه از نظر تجاری به عنوان میوه های مختلف در نظر گرفته می شوند. پوست شلیل فاقد فازی (تریکوم های میوه ای و پوستی) است که پوست هلو دارد. تصور می شود جهش در یک ژن منفرد (MYB25) عامل تفاوت بین این دو باشد.

ویژگی های درخت هلو

Prunus persica تا 7 متر (23 فوت) قد و عرض رشد می کند ، اما وقتی هرس درست انجام شود ، درختان معمولاً 3–4 متر (10–13 فوت) بلند و پهن می شوند  برگهای آن به صورت لاله ، به طول 7–16 سانتی متر (3–6 + 1⁄2 اینچ) ، 2-3 سانتی متر (3⁄4–1 + 1⁄4 اینچ) پهن و دارای رگه های ریز هستند . گلها در اوایل بهار قبل از برگها تولید می شوند. آنها انفرادی یا زوجی هستند ، قطر 2.5-3 سانتی متر ، صورتی و دارای پنج گلبرگ هستند. این میوه دارای گوشت زرد یا مایل به سفید ، رایحه ای لطیف و پوستی در ارقام مختلف یا مخملی (هلو) یا صاف (شلیل) است. گوشت آن در برخی از ارقام بسیار ظریف است و به راحتی کبود می شود ، اما در برخی از انواع تجاری نسبتاً سفت است ، به خصوص وقتی سبز است. دانه منفرد و بزرگ قهوه ای قرمز ، بیضی شکل ، به طول حدود 1.3-2 سانتی متر و با پوسته ای چوبی مانند احاطه شده است. هلو ، به همراه گیلاس ، آلو و زردآلو ، میوه های سنگی (drupes) هستند. انواع مختلف موروثی از جمله “هلو هندی” یا “هلو خون هندی” ، که در قسمت آخر تابستان رسیده می شود و می تواند از قرمز و سفید تا بنفش رنگی داشته باشد.

هسته هلو چه خاصیت هایی دارد ؟

انوان هلو های زراعی

هلوهای زراعی بسته به اینکه گوشت به سنگ بچسبد یا نه به سنگهای آزاد و سنگهای آزاد تقسیم می شوند. هر دو می توانند گوشت سفید یا زرد داشته باشند. هلوهایی با گوشت سفید معمولاً بسیار شیرین هستند و از نظر اسیدیته کمی دارند ، در حالی که هلوهای گوشتی زرد معمولاً دارای رنگ آمیزی اسیدی همراه با شیرینی هستند ، اگرچه این مورد نیز بسیار متفاوت است. هر دو رنگ اغلب مقداری رنگ قرمز روی پوست دارند. هلوهایی با اسید کم و گوشت سفید محبوب ترین نوع در چین ، ژاپن و کشورهای همسایه آسیا هستند ، در حالی که اروپایی ها و آمریکای شمالی از نظر تاریخی ارقام اسیدی و گوشت زرد را دوست داشتند.

 

 

مطالعات ژنتیکی بر روی هلو

اگرچه نام گیاه شناسی آن Prunus persica به پرشیا اشاره دارد ، اما مطالعات ژنتیکی نشان می دهد که هلو از چین منشا گرفته است ، جایی که از دوره نوسنگی کشت می شده است. تا همین اواخر اعتقاد بر این بود که کشت در حدود سال 2000 قبل از میلاد آغاز شده است. شواهد اخیر نشان می دهد که اهلی سازی در اوایل 6000 سال قبل از میلاد در استان ژجیانگ چین رخ داده است. قدیمی ترین سنگ های هلو باستان شناسی مربوط به محوطه کواهوکیائو است. باستان شناسان از دره رودخانه یانگ تسه به عنوان محلی كه احتمالاً انتخاب زود هنگام انواع هلو مناسب صورت گرفته اشاره می كنند.هلو در نوشتارها و ادبیات چینی از اوایل هزاره اول قبل از میلاد ذکر شده است.

این مقاله را نیز ببینید  : خواص شگفت انگیز هلو برای پوست

تاریخچه درخت هلو

یک هلو اهلی خیلی زود در ژاپن ، در سالهای 4700-4400 قبل از میلاد ، در دوره جیمون ظاهر شد. این قبلاً به اشکال مدرن کشت شده شبیه بود ، جایی که سنگ هلو به طور قابل توجهی بزرگتر و فشرده تر از سنگهای قبلی است. این نوع هلو اهلی از چین به ژاپن آورده شد. با این وجود ، در خود چین ، این تنوع در حال حاضر فقط در تاریخ بعدی حدود 3300 تا 2300 قبل از میلاد تصدیق می شود. در هند ، هلو اولین بار در حدود 1700 سال قبل از میلاد ، در دوره هاراپان ظاهر شد.

این ماده همچنین در زمانهای باستان در جاهای دیگر آسیای غربی یافت می شود. کشت هلو تا سال 300 قبل از میلاد به یونان رسید.  گاهی گفته می شود اسکندر بزرگ پس از تسخیر ایران آنها را وارد یونان کرده است  ، اما هیچ مدرک تاریخی برای این ادعا یافت نشده است. هلو در قرن اول میلادی برای رومی ها کاملاً شناخته شده بود ؛  قدیمی ترین نمایش های هنری شناخته شده میوه در دو قطعه از نقاشی های دیواری مربوط به قرن اول میلادی در هرکولانوم است که به دلیل وزوو حفظ شده است. فوران سال 79 میلادی ، و اکنون در موزه ملی باستان شناسی در ناپل برگزار می شود.  یافته های باستان شناسی نشان می دهد که هلو به طور گسترده ای در شمال غربی قاره اروپا روم کشت می شد ، اما تولید در حدود قرن ششم سقوط کرد. برخی احیای تولید با رنسانس کارولینگی قرن 9 انجام شد.

مقاله ای در مورد کشت درخت هلو در اسپانیا در کار کشاورزی قرن 12 کتاب ابن العوم ، کتاب کشاورزی آورده شده است.  هلو در قرن شانزدهم توسط كاشفان اسپانيايي به قاره آمريكا آورده شد و سرانجام در قرن هفدهم آن را به انگلستان و فرانسه رساند ، آنجا كه خوراكي ارزشمند و گران بود. جورج مینیفی ، باغبان ، گویا اولین هلوها را از انگلستان به مستعمرات آمریکای شمالی در اوایل قرن 17 آورد و آنها را در ملک خود در باکلند در ویرجینیا کاشت.

هلو شهد عسل شانگهای یکی از ملفه های اصلی فرهنگ غذایی و اقتصاد کشاورزی است که در آن منطقه بزرگ مدرن شانگهای قرار دارد. هلوهایی که سنگ بنای اولیه فرهنگ باغ شانگهای است. با فراگیر شدن مدرنیزاسیون و غرب زدگی ، هلو شهد عسل شانگهای تقریباً به طور کامل ناپدید شد. بیشتر شانگهای مدرن بر روی این باغها و باغهای هلو ساخته شده است.

تحلیل ژنتیکی هلو

تأکید ویژه در این مطالعه اختصاص به تجزیه و تحلیل تنوع ژنتیکی در جوانه زنی هلو و نحوه شکل گیری آن توسط فعالیت های انسانی مانند اهلی سازی و اصلاح نژاد است. گلوگاه های تاریخی عمده ای پیدا شد ، یکی مربوط به اهلی سازی اصلی قلمداد می شود که گویا در حدود 4000-5000 سال پیش در چین اتفاق افتاده است ، دوم مربوط به گرماپلاسم غربی است و به دلیل انتشار زود هنگام هلو در اروپا از چین و فعالیت های اخیر تولید مثل در ایالات متحده و اروپا. این گلوگاه ها کاهش قابل توجه تنوع ژنتیکی مرتبط با اهلی سازی و فعالیت های تولید مثل را برجسته می کند.

مدت زمان میوه دهی هلو

حدودا بین 2-4 سال زمان لازم دارد تا یک نهال هلو که درخت شده است میوه بدهد و ثمره ی خود را نسیب باغبان مهربانش بکند .

آیا درختان هلو به سختی قابل رشد هستند؟

این یک دلیل خوب دارد. هلو (Prunus persica) بومی آسیا ، آبدار ، خوشمزه و منحصر به فرد خوشمزه است. با این حال ، مراقبت از درخت هلو نیاز به تعهد به یادگیری نحوه رشد هلو دارد. درختان هلو به یک برنامه منظم تغذیه ، هرس و مدیریت آفات و بیماری ها نیاز دارند.

نحوه ب نگهداری از درختان هلو

برخلاف بیشتر گیاهان زینتی ، درختان هلو برای سالم و پربار بودن به هرس منظم ، کوددهی و سمپاشی احتیاج دارند. زمین اطراف درخت خود را از علف ها و علف های هرز که برای آب و مواد مغذی رقابت می کنند و سخاوتمندانه مالچ می کنند پاک کنید.

ارتفاع درخت هلو

25 فوت قد
یک درخت هلو می تواند تا ارتفاع 25 فوت قد برسد و اگر بریده نشود تقریباً به همان اندازه عرض دارد. انواع کوتوله درختان هلو می توانند به طول و عرض 6 فوت رشد کنند. با این حال ، در حالت ایده آل ، شما باید درخت هلو استاندارد خود را هرس کرده تا 15-15 فوت برای بهترین جریان هوا و قابلیت دسترسی داشته باشید.

زمان مناسب برای کاشت درخت هلو

درختان هلو باید در حالت خوابیده کاشته شوند – معمولاً در اواخر زمستان یا اوایل بهار (بسته به آب و هوا). …
بهتر است درختان را همان روزی که می گیرید بکارید (در صورت امکان) تا تنش را کاهش دهید. …
درختی را انتخاب کنید که تقریباً 1 ساله باشد و دارای سیستم ریشه ای سالم باشد.

 

 

آیا درختان هلو به آب زیادی احتیاج دارند؟

درختان هلو هر روز به آب زیادی احتیاج ندارند. با این حال ، اگر متوجه شدید که خاک یا محیط محل زندگی شما برای جلوگیری از تنش خشکی درختان هلو به آبیاری مکرر نیاز دارد ، برنامه آبیاری خود را متناسب تنظیم کنید.

آیا درختان هلو ریشه عمیقی دارند؟

عمق و عرض ریشه های درخت هلو بالغ به نوع بستگی دارد ، اما تمایل دارد که بین 10 تا 20 فوت از درخت فاصله داشته باشد.

آیا درختان هلو کثیف هستند؟

خوب ، آنها می توانند کثیف باشند اما من چیزهای زیادی در مورد پرورش درختان میوه آموخته ام و آنها می توانند همان چیزی باشند که شما می خواهید. هلو و شلیل آسانترین گیاه برای رشد در دره ساکرامنتو است. آنها کمترین مشکل حشرات و بیماری ها را دارند. … برای داشتن یک درخت کوچک نیازی به داشتن درخت کوتوله ندارید

آیا زمینه قهوه برای درختان هلو مفید است؟

زمین قهوه دارای مواد مغذی مختلفی از جمله نیتروژن ، فسفر ، منیزیم و مس است. این مواد مغذی که به راحتی در دسترس هستند برای سلامت درختان میوه ضروری است. محلول های قهوه همچنین اسیدیته خاک را بالا می برند ، که از آنجا که اکثر درختان میوه PH کمی اسیدی خاک 6.0-7.0 را ترجیح می دهند ، مفید است.

آیا شما باید درختان هلو را سمپاشی کنید؟

سمپاشی درختان هلو: چه چیزی را باید روی درختان هلو پاشید . رشد درختان هلو برای باغداران خانگی نسبتاً آسان است ، اما درختان برای سالم ماندن و داشتن بیشترین عملکرد ممکن نیاز به توجه منظم از جمله سمپاشی مکرر درخت هلو دارند.

درختان هلو ابتدا گل می دهند یا برگ ؟

شکوفه های درختان هلو (Prunus persica ، که در مناطق مقاوم گیاهان 5 در وزارت کشاورزی ایالات متحده رشد می کند) سه تا پنج ماه قبل از میوه ها ظاهر می شود ، اما زمان دقیق گلدهی درختان به دمای زمستان قبل و درختان بستگی دارد. تنوع.

درختان هلو به چه فضایی نیاز دارند؟

در واقع درخت هلو برای این که بتوانند بهترین باردهی را داشته باشند لازم است تا 20 فوت در بین هر درخت به صورت میدان داشته باشند .

مطلب پیشنهادی

 آیا خمیر فوندانت خوردنی است ؟

 آیا خمیر فوندانت خوردنی است ؟

آیا خمیر فوندانت خوردنی است ؟خمیر فوندانت یکی از مواد پرکاربرد در دنیای شیرینی‌پزی و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *